Koop nu je tickets voor Whisky & Music Twente!

Nieuws
woensdag, 06 september 2023 om 11:00
alcohol toast
Er staat later deze maand een gezellige avond vol whisky en muziek voor de deur. Op 22 september vindt namelijk Whisky & Music 2023 plaats in het Metropool in Hengelo.
Tijdens Whisky & Music zijn er verschillende standhouders aanwezig die zowel whisky’s van de grote merken als de kleinste distilleerderijen aanbieden. Bij iedere stand kun je minimaal één whisky proeven die al inbegrepen zit bij de entreeprijs. Voor de exclusieve whisky’s moet je wel wat bijbetalen. Dit geldt ook voor de overige drankjes die je in het Muziekcafé aan de bar bestelt.

Breid je whiskykennis uit

Wil je niet alleen proeven, maar ook je whiskykennis uitbreiden? De standhouders kunnen je van alles vertellen over de whisky’s die zij aanbieden, maar als je nog wat dieper wilt gaan kun je deelnemen aan een van de masterclasses van Henri Goossen, ook bekend als The Whisky Teacher. Deze masterclasses duren veertig minuten en kosten 14,50 euro bovenop de entree.
Tijdens het drinken kun je genieten van de concerten van Money & The Man, Wildman, The Surfing Crowds en DJ Minx. DJ Minx neemt al sinds de eerste editie van het evenement koffers vol vinyl mee. Van welk genre je ook houdt, grote kans dat DJ Minx het draait.
Tussen 17:00 en 19:00 kun je op het terras van het Metropool alvast je buik rond eten met een BBQ. Deze BBQ zit niet bij je entreeticket inbegrepen en kost 25 euro extra.

Bestel je tickets!

Wil je er zeker van zijn dat je Whisky & Music niet mist, koop dan vast je kaartje voor 35 euro via de site van het Metropool. Via deze site kun je ook vast een kaartje voor de BBQ of een masterclass kopen.
Als je er 22 september niet bij kunt zijn, hoef je nog niet bij de pakken neer te gaan zitten. Er komen namelijk nog genoeg andere whiskyevenementen en -festivals aan. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

POPULAIR NIEUWS