Derde editie van whiskyfestival Hulst aangekondigd

Nieuws
zondag, 03 september 2023 om 17:00
r3a6237 laura csonka
Via social media is de derde editie van het whiskyfestival Hulst aangekondigd. Dit whiskyfestival vindt plaats op 4 november in Hulst. De campagne is gestart met een opvallende poster met daarop een vossenkop waaruit een gewei verschijnt.
Op het Facebookaccount van Denny McTaggert is het volgende te lezen: ‘We laten jullie graag weten dat we sterk overwegen ‘maar’ 400 kaarten te verkopen dit jaar. Dit is minder dan vorig jaar maar onze locatie (MALPERTUUS op Clinge) is dan wel een stuk gezelliger maar ook wat kleiner. Balans is belangrijk dus we hebben liever wat minder bezoekers maar wel genoeg ruimte voor mensen om zich vrij te bewegen.’
Verder roept hij op om snel kaarten te kopen omdat de helft van de tickets al weg is.

Details van whiskyfestival in Hulst

Het festival vindt op 4 november plaats in Hulst van één uur ’s middags tot en met zes uur ’s avonds. De opening zal een traditionele opening zijn geheel in het Schots met doedelzakmuziek. De early bird tickets van 15,61 euro zijn uitverkocht. De normale tickets zijn nog wel te koop en die kosten 20,61 euro. Voor het evenement wordt de locatie Malpertuus gebruikt.
Verder zal er deze editie is nieuws gebeuren. Want na zessen wordt er een after party georganiseerd. ‘Dat wil zeggen dat om 18u het festival stopt met schenken maar we verder gaan in de bar met live muziek, speciaal bieren en een echt food court met frietjes en broodjes.’ Meer weten? Bezoek dan de officiële website.

Meer festivals vanaf deze maand

Het is september en dat betekent dat het whiskyfestivalseizoen los barst? Houd ook regelmatig onze kalender in de gaten met whiskyfestivals en evenementen. Want deze wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe data. Ook geven we regelmatig tickets weg voor festivals. Al onze prijzen vind je in ons prijsvagen-overzicht.