Limousine in Groningen op Marktplaats gezet met ruimte voor heel veel whisky

Nieuws
woensdag, 15 maart 2023 om 9:00
limousine
In het kader van opvallend nieuws, kwamen we een artikel tegen van het Groningse Sikkom. De website meldt dat er voor 6900 euro een limousine op Marktplaats is gezet, waarbij een kleine rol is weggelegd voor whisky.
De Groningse website heeft een klein interview afgenomen met de verkoper van de limousine en de vraag gesteld wat er allemaal in de auto zit. Het antwoord luidde als volgt: ‘Pff, heb je even. Een minibar, discolampen, houders voor whiskyflessen, een televisie, een schuifdak.’

Ruimte voor whisky in limousine

Wat voor whisky’s er in de limousine gezeten hebben en of er bijvoorbeeld grote whisky party’s zijn geweest in de lange auto is niet bekend.
De verkoper geeft aan dat hij de limousine gebruikt heeft voor schoolfeesten en dat er mee gereisd is naar Boerenrock en Defqon. De auto gaat weg omdat er geen ruimte meer voor is. Of de auto nog steeds te koop staat, is niet bekend.
Tja, een houder voor whiskyflessen. Dat is weer eens wat anders dan dat je een auto koopt en kijkt wat voor ruimte er voor in je nieuwe wagen zit voor je koffiekopje…

Bijzondere whisky-karaffen

In het kader van dit maffe verhaal, zijn er overigens heel wat bijzondere creatieve whisky-karaffen (ook wel decanters) op de markt. Zo berichtten wij eerder al dat er een Stormrooper whisky-karaf te koop is. Ook schreven wij een artikel met de tofste whisky decanters op een rij.
Zoek je een artikel met iets meer diepgang? Geen nood aan de man. Gelukkig hebben wij ook een hoop andere leuke content op de website staan. Denk aan toffe interviews met Nederlandse distilleerderijen, whisky bar eigenaren of andere leuke personen. Ook hebben we diverse best-of lijstjes en hebben we geregeld nieuwe prijsvragen live staan. Je maakt nu bijvoorbeeld kans op toffe whiskyglazen en een receptenboekje. Blijf ons dus zeker volgen!

POPULAIR NIEUWS