Martijn van Opstal aan de slag bij Salud Spirits

Nieuws
vrijdag, 01 maart 2024 om 12:00
martijn dram1
Hij heeft een grijns van oor tot oor als Martijn van Opstal zijn handtekening onder zijn contract zet. Hij is namelijk de nieuwe werknemer van Salud Spirits en gaat daar vanaf deze maand aan de slag als Brand Activator.
Mensen die weleens een whiskyfestival bezocht hebben, hebben misschien weleens een glaasje whisky ingeschonken gekregen door Van Opstal. Zo stond hij al regelmatig te schenken op de stands van Whisky4all, Diageo én Salud Spirits. Daarnaast heeft van Opstal een blog, Dram1, was hij daar bezig om speciale whisky’s aan horecazaken te verkopen en werkte hij één dag in de week bij Café Zilt.

Waar een wil is, is een weg

Wie hem al langer kent en volgt weet dan ook twee dingen: hij is een whiskyliefhebber pur sang én ambieerde graag om in de whisky-industrie fulltime aan de bak te kunnen. Dat is nu dus gelukt.
Want Salud Spirits heeft Van Opstal aan boord geslingerd. Dat betekent dat op zijn blog na, de rest van zijn overige whisky-werkzaamheden komen te vervallen. Zijn taak bij de importeur zal bestaan uit het land doorreizen om slijters, groothandels en horecazaken te gaan bezoeken.

Diverse whiskymerken, waaronder Chichibu

In reactie met Whisky Monkeys laat hij het volgende weten: ‘Mijn focus bij deze bezoeken zal komen te liggen op het geven van proeverijen en master classes, om de prachtige verhalen achter onze producten te mogen delen. Gezien mijn kennis over het product whisky zal ik erg actief zijn met de merken Chichibu, Akkeshi, Yuza, Starward, Stauning en Signal Hill.’
Het zou dus zomaar kunnen zijn dat je binnenkort van Optal aantreft op een whiskyfestival en hij je één van deze merken zal inschenken. Naast de whiskymerken zal hij ook de andere merken van Salud Spirits vertegenwoordigen. Denk hierbij aan Crystal Head, Mates Rum, A.H. Riise, Hine en Ojo de Dios .

POPULAIR NIEUWS