Mitra heeft problemen qua drukte om whisky en andere dranken op tijd te leveren

Nieuws
maandag, 28 augustus 2023 om 9:00
whiskykaraf
Mensen die recent een bestelling hebben gedaan bij Mitra doen er goed aan om het gezegde ‘geduld is een schone zaak’ in acht te nemen. Mitra heeft wat problemen qua drukte en kan daardoor niet op tijd whisky en andere dranken leveren.
Zodra mensen op de website van Mitra inloggen staat er meteen bovenin het scherm de volgende zin: ‘Het is erg druk bij onze koerier. We doen ons best om alles op tijd te bezorgen. Het kan zijn dat je bestelling iets langer onderweg is, onze excuses daarvoor.’

Whisky kopen: sneller om in winkel zelf iets te halen dan online

De kans is groot dat Mitra hier niets aan kan doen. PostNL kampt al weken met enorme drukte, het bedrijf heeft te maken met zomerachterstanden waardoor er een achterstand is met het leveren van pakketten. Wat dat betreft is het handig om een winkel in te lopen in plaats van online te bestellen als je snel een whisky wilt hebben. Mitra heeft overigens ook exclusieve whisky’s te koop, zoals de Japanse whisky Niwakami. Deze is er in een vorm van een blend en er is een single malt.

Beklag

Wat betreft de post is er niet alleen een probleem qua vertragingen, maar ook de manier van bezorgen. Omdat alcohol in Nederland alleen verkocht mag worden aan mensen boven de 18 jaar, moeten postbezorgers de leeftijd aan de deur controleren. Dit gebeurt vaak niet. Zo schreven wij er een tijdje terug een column over. Daarin staat onder meer het volgende: ‘Kijk, ik wil best meer betalen voor dingen, maar dan moet de service wél goed zijn. Je kan niet zeggen: eerst betalen en dan service leveren, zo werkt het niet.’ In het artikel doen we ook ons beklag over pakketten die überhaupt niet geleverd worden. De gehele column lees je hier terug.

POPULAIR NIEUWS