Mitra strooit met whisky korting tijdens Whisky Deal Dagen

Nieuws
vrijdag, 16 februari 2024 om 7:15
glen turner
Ben jij op zoek naar een goede malt whisky? En wil je daar niet te veel voor betalen? Dan is dit je kans. Want Mitra stunt deze week met Whisky Deal Dagen en geeft gedurende drie dagen 15 procent korting op whisky’s.
Veel liefhebbers van godendrank beschouwen (single) malt whisky als de hemel op aarde. Een malt whisky is afkomstig uit één distilleerderij en dus niet gemengd met whisky’s van andere distilleerderijen.

Whisky Deal Dagen bij Mitra

Is dat beter dan een blended whisky? Daar zijn de meningen over verdeeld. Feit is wel dat véél mensen houden van een goede single malt whisky. En wat dat betreft heeft Mitra nu een hele fijne aanbieding met de Whisky Deal Dagen.
Er is drie dagen lang volop whisky-voordeel in alle drankenspeciaalzaken van Mitra. 15, 16 én 17 februari kun je namelijk alle Malt whisky’s tegen een gereduceerd tarief van 15 procent kopen. Deze actie is alleen geldig in de winkel (dus niet online) en met uitzondering van geschenkverpakkingen.
Het is dan nu de beste periode om eens een exclusieve whisky voordeliger op de kop te tikken. Want wist je dat Mitra een exclusief merk verkoopt? Dat gaat om Glen Turner, waarvan drie expressies te koop zijn. Glen Turner is een hele mooie toegankelijke whisky met een zacht smaakprofiel. Ideaal als cadeau of voor degenen die geen heftige whisky zoeken.
Deze drie expressies zijn deze week goedkoper in huis te halen:
  • Glen Turner 12 Years Single Malt: van 37,49 voor 31,87 euro
  • Glen Turner Double Cask Port Finish: van 25,99 voor 22,09 euro
  • Glen Turner Rum Cask Finish: van 25,99 voor 22,09 euro
De Schotse whisky wordt gemaakt van gemoute gerst in de gelijknamige distilleerderij in de Highlands. Hoewel je Glen Turner whisky op meerdere plekken zult vinden, zijn deze drie bovengenoemde expressies alleen te koop bij Mitra.
Maar natuurlijk kun je ook een hoop andere malt whisky’s met 15 procent korting op de kop tikken. Zoek je iets van GlenAllachie, Aberfeldy of Glenfiddich? Het kan allemaal. De keuze is reuze. Loop dus vooral een lokale Mitra drankenspeciaalzaak binnen. Er zijn er 113 verdeeld over Nederland. Sláinte!

Houd onze review-pagina in de gaten waar binnenkort ook een recensie van een Glen Turner whisky zal verschijnen.
Mede mogelijk gemaakt door Mitra drankenspeciaalzaken.

POPULAIR NIEUWS