Netflix? Nee Cheflix! Volg nu een masterclass whisky bij deze streamingdienst!

Nieuws
zaterdag, 11 februari 2023 om 13:00
6178075c a5ef 5c41 1b54 aac67e0a316a
Netflix kent iedereen, maar ken je Cheflix al? Cheflix biedt meer dan 300 video-kooklessen aan voor zowel beginners als gevorderden. Wat heeft dat met whisky te maken? Cheflix heeft sinds kort een tiendelige Masterclass, helemaal gericht op de wereld van whisky. Normaliter moet je een abonnement nemen op Cheflix om de masterclasses te kunnen volgen, maar  dankzij The Glenlivet kan dat nu ook gratis!
Koop je tussen 1 februari tot en met 31 maart 2023 een fles The Glenlivet, dan krijg je een vouchercode die gratis toegang geeft tot de speciale tiendelige masterclass. Deze masterclass wordt gegeven door industrie-expert en Whisky Brand Ambassador van The Glenlivet Matt Don Griot.
De masterclass, ‘Wereld Van Whisky' geheten, leidt door Schotland, terwijl Matt op zoek gaat naar de beste whisky's ter wereld. Uiteraard komt hij ook langs in de distilleerderij van The Glenlivet.
<br>

Tien afleveringen van 'De Wereld van Whisky'

De serie 'De Wereld van Whisky' behandelt alles wat je moet weten over whisky: van vatrijping tot proeftips. Je krijgt antwoord op vragen als ‘Hoe is whisky ontstaan?’, of ‘Waar komt het woord whisky vandaan?’. Er is een whisky is voor iedereen, maar hoe weet je welke je moet kiezen? Ontdek samen met Matt hoe je whisky kan combineren met gerechten en waarom ijs toevoegen aan je whisky eigenlijk helemaal niet slecht is!
De afleveringen behandelen het verhaal van whisky, de productie ervan, vatlagering, de verschillen tussen scotch, malts en blends, helpt je je nieuwe favoriete whisky kiezen en meer. Als afsluiter wordt er diep ingegaan op de diverse whisky's die The Glenlive in het arsenaal heeft.
Je kan de masterclass van Matt Don Griot volgen als je een fles van The Glenlive koopt. Elke fles is voorzien van een QR code die toegang geeft tot de tien afleveringen. Heb je nu geen zin om hier speciaal een fles whisky aan te schaffen (waarom niet eigenlijk?) dan kan je ook meteen een proefabonnement op Cheflix nemen. Je krijgt dan twee weken gratis toegang tot alle masterclasses van Cheflix, inclusief de whisky masterclass dus. Wil je daarna abonnee blijven van Cheflix, dan heb je keuze uit drie verschillende abonnementsvormen, die allen per jaar afgesloten worden.
Het basisabonnement kost 3,99 per maand en biedt toegang op één scherm, 720p beeldkwaliteit en toont advertenties. Voor 5,99 euro per maand kan je twee streams kijken in HD kwaliteit en zonder reclames, en het duurste abonnement kost 7,99 euro en biedt vier streams te gelijk, die in prachtig 4K te zien zijn. Maar let dus wel op als je een proefabonnement neemt: als je die niet op tijd opzegt zit je er een jaar aan vast!