Nog maar een paar WTF Utrecht single malt flessen te koop

Nieuws
maandag, 03 april 2023 om 10:00
westward wtf utrecht
Op zaterdag 16 september 2023 is het tijd voor Whisky Tasting Festival in Utrecht, ofwel WTF Utrecht 2023. Het festival heeft elk jaar een tweetal exclusieve en gelimiteerde festivalbottelingen te koop. De whiskey’s zijn bijna uitverkocht, dus wees er snel bij!
De bottelingen die WTF Utrecht geselecteerd heeft zijn exclusieve Amerikaanse single malts van Westward uit Portland. Het zijn beide Amerikaanse whiskeys die voor een scherpe prijs aangeboden worden voor het festival. De whiskeys gaan hard, maar er zijn nog enkele flessen beschikbaar tegen een scherpe prijs.

WTF Utrecht single malt flessen

Voor degenen die nog een van de flessen wil bemachtigen of de set van twee wil kopen is de mogelijkheid er nog, maar voor hoe lang is nog maar de vraag. De bottelingen dreigen namelijk uitverkocht te raken. Dit zijn de flessen die je dit jaar exclusief voor WTF Utrecht gebotteld zijn en wat ze kosten:
  • Westward Stout Cask (50,0 procent alcohol) – 75 euro
  • Westward Cask Strength (62,5 procent alcohol) – 90 euro
De whiskey’s zijn ook als set te bestellen. In dat geval krijg je nog eens vijf euro korting op de totaalprijs en betaal je dus geen 165 euro voor de festivalbottelingen, maar 160 euro. Er komen nog wel verzendkosten bij via DPD van acht euro. Afhalen is helaas niet meer mogelijk.

Welke stand zijn er aanwezig?

Whisky Tasting Festival 2023 is op zaterdag 16 september 2023 in Utrecht. Op die dag is er in de Werkspoorkathedraal een heus whiskywalhalla opgezet waar meerdere standhouders hun levenselixir vanaf twee uur 's middags beschikbaar stellen voor het publiek om te proeven. Bij binnenkomst krijg je een festivalglas waarmee je het scala aan aanwezige whisky’s kunt proeven.
Je mag rekenen op stands van onder andere Van Wees Holland, De Monnik Dranken, Diageo, Maxxium Nederland, Anker Spirits, Bus Whisky, Cley Distillery, Beek Spirits en Anker Amsterdam Spirits. Wat betreft whisky’s is er dus genoeg te proeven!
Ga jij ook naar WTF Utrecht 2023? En koop je de festivalbotteling? Laat het weten in de reacties hieronder!

POPULAIR NIEUWS