Op Zwarte Cross kun je straks whisky drinken en je baard trimmen

Nieuws
vrijdag, 05 juli 2024 om 16:00
smokehead single malt
Wat hebben een baard en whisky met elkaar te maken vraag je je misschien af? Nou, vroeger vrij veel! De Monnik Dranken gaat back to the roots en komt met een stand op Zwarte Cross waar whisky centraal staat én een barbier.
Een jaarlijks terugkerend muziekfestival in Nederland dat enorm populair is, is Zwarte Cross. Het evenement vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 21 juli.
Hoewel van oorsprong dit een crosswedstrijd was waar mensen met een motor, brommer, scooter of ander vervoermiddel aan mee mochten doen, is dat allang niet meer het geval. Nu is het een muziekfestival waar bands optreden en mensen losgaan.

Smoke 'n Coke op Zwarte Cross

Bij dat dansen en feesten in de buitenlucht geldt een belangrijke regel: goed hydrateren, oftewel blijven drinken. Daarom zullen er genoeg drankjes aanwezig zijn. Nu denk je niet meteen aan whisky en toch gaat er deze Zwarte Cross editie iets speciaals plaatsvinden.
Op de Amerikaanse Bayou weide staat er namelijk een stand geheel in het teken van het merk Smokehead. De fles met een doodshoofd als label sluit goed aan bij het imago van het festival. Bij de stand zal een Smoke n Coke aangeboden worden, oftewel een mix van Cola met Smokehead Islay single malt whisky.
Verder zal Michael Brown, Global Brand Ambassador, vanuit het Verenigd Koninkrijk overvliegen voor wat wijze lessen en vermaak.
Copita Whiskyglas Blauw - Blind tasting - Glencairn Crystal Scotland Image
Copita Whiskyglas Blauw - Blind tasting - Glencairn Crystal Scotland
EUR22.95
Op voorraad
Koop op bol.

Baard trimmen onder genot van godendrank

Het ludieke aspect van de stand zit ‘m overigens in het barbier-gedeelte. De stand is namelijk een samenwerking met een barbershop. Dus wil je tijdens een optreden even je baardje laten trimmen? Dan weet je waar je straks terecht moet.
Wist je dat dit vroeger de normaalste zaak van de wereld was? Toen kon je bij een kapperszaak ‘gewoon’ whisky bestellen en drinken. Dus well done De Monnik Dranken. Soms moet je even terug naar de begindagen…

POPULAIR NIEUWS