Update - Gall & Gall stunt met 'whiskycursus' - of toch eerder een cadeau?

Nieuws
zondag, 07 juli 2024 om 6:15
whiskycursus
Ben je op zoek naar een mooi cadeau of wil je simpelweg iets bijzonders proeven? Dan heeft Gall & Gall wat voor je: een Whisky Cursus Cadeauverpakking.

Update

We hebben navraag gedaan wat er precies in dit pakket zit qua whisky's en antwoord gekregen van een medewerker van Gall & Gall:
Oorspronkelijk bericht
Onder die drie hoofdletters en woorden staat het item te koop in de webshop van Gall. Er zijn natuurlijk ontzettend veel distilleerderijen en dus ook diverse whisky-expressies op de markt. Het zou dus zomaar kunnen gebeuren dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet.
Wat koop je dan? Wat kun je allemaal proeven?

12 verschillende whisky's

Het antwoord hierop geeft Gall met de Whisky Cursus Cadeauverpakking. Dit is een box met daarin 12 verschillende whisky’s om te proeven. Zijn dit enkel Schotse whisky’s? Zeker niet. De drams zijn afkomstig uit meerdere landen. Het plaatje is wat onduidelijk met de whisky's die erin zitten, maar we spotten in ieder geval Busker en The Glenlivet.
Gall & Gall geeft zelf de volgende omschrijving:
‘Ontdek de wondere wereld van whisky met deze whiskycursus waar theorie en proeven hand in hand gaan. Ga jij voor die krachtige, rokerige whisky? Of kies je liever een wat mildere, zachtere variant? Hét perfecte (vaderdag) cadeau!

Proeven en kennis opdoen

Welke whisky past bij jou? Hoe pak je het proeven van whisky aan en hoe ontcijfer je een etiket? Proef de theorie aan de hand van 12 typerende en karakteristieke whisky’s, beantwoord de vragen en word een echte whiskykenner!’
Bij de samples wordt dus een klein boekje geleverd. Het draait dus niet om proeven, maar om kennis opdoen.

Wat kost het een whiskycursus?

De Whisky Cursus Cadeauverpakking kost 49,99 euro en is te koop bi Gall & Gall. Je kan dat item via deze link aanschaffen.
Wil je liever een échte cursus doen waarbij je kennis opdoet? Dan kun je bijvoorbeeld bij Comedus, van Bob Wenting, een cursus boeken en gecertificeerd Whisky Ambassador worden. Ondergetekende weet uit eigen ervaring dat dit hartstikke leuk en leerzaam is!
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 7 juli 2024.

POPULAIR NIEUWS