Scoor nog tickets voor het whiskyfestival in Leiden dit weekend

Nieuws
woensdag, 07 juni 2023 om 11:00
whiskyflessen
Aanstaande weekend is het weer tijd voor een whiskyfestival. Zaterdag is het tijd voor het whiskyfestival in Leiden en je verwacht het misschien niet, maar tickets zijn nog gewoon te koop. Dus scoor op tijd je tickets en ga naar de middag- of dagsessie.
Heb jij zin in een gezellig dagdeel en ben jij een whiskfan? Dan is een whiskyfestival op z’n tijd een goed idee. Zaterdag kun je in Leiden terecht voor een whiskyfestival waarop flink wat standhouders aanwezig zijn, zoals we eerder deze week al berichtten.

Welke tickets voor het whiskyfestival van Leiden zijn er nog?

Het goede nieuws is dat er nog kaarten te koop zijn. Er zijn tickets te koop voor de middagsessie die duurt van één uur ’s middags tot en met half vijf ’s middags en er zijn tickets te koop voor de avondsessie. Deze sessie duurt van zeven tot en met half elf. De prijs voor beide sessies is gelijk, namelijk veertig euro.
Het is dit jaar alweer de tiende editie van het whiskyfestival in Leiden. Hoewel er dus flink wat standhouders aanwezig zijn, is het onduidelijk wat precies bij de veertig euro inbegrepen zit. Een tasting glas? Geen idee. En voor welke whisky’s bij betaald moeten worden, weten we ook niet. Maar dat er veel whisky’s aanwezig zullen zijn, daar bestaat geen twijfel over.

Usquebaugh Society heeft er zin in

Eén van de aanwezige standhouders is de oudste whisky-vereniging van Nederland, Usquebaugh Society. In een reactie met Whisky Monkeys laat Henk van Tent Becking weten: ‘Op het festival Leiden is Usquebaugh Society aanwezig om te vertellen over whisky en eventuele vragen te beantwoorden. Bezoekers verwijzen we graag naar standhouders voor het proeven van drams. Ook vertellen we graag over de activiteiten die we als landelijke vereniging organiseren om kennis te maken met Whisky (zoals tastings en reizen).’
Meer weten? Ga dan naar de officiële website.

POPULAIR NIEUWS