Topdrinks gooit allerlei Ardbeg whisky’s in de uitverkoop

Nieuws
woensdag, 07 juni 2023 om 13:00
ardbeg whiskys smoky
In Nederland valt er voorlopig geen regen, maar het regent op Whisky Monkeys wel Ardbeg nieuws. Eerst kwamen we met Ardbeg Day, toen een Whisky Names Explained, toen over verschillende prijzen van de de Heavy Vapours en nu een Ardbeg uitverkoop.
Topdrinks heeft namelijk meerdere whisky’s van het merk Adbed in de sale staan. We zetten ze voor je op een rij.

Welke Ardbeg whisky's zijn er in de aanbieding?

Ben jij fan van rokerige whisky’s? Neem dan vooral een kijkje.
De Heavy Vapours is niet in de aanbieding en zelfs met tien euro omhoog gegaan vergeleken met gisteren. Dit betreft dan ook een limited edition die naar verwachting snel uitverkocht zal zijn.
Ben je benieuwd naar de naam van de Ardbeg Uigeadail? Lees vooral ons artikel daarover door. Elke dinsdag publiceren wij de rubriek: Whisky Names Explained waarin we de naam van een whisky uitleggen. Bij de Ardbeg Uigeadail staat onder meer het volgende: ‘Ardbeg Uigeadail is vernoemd naar een ontzettend belangrijke plek. Ten noorden van de distilleerderij op Islay ligt namelijk een loch dat al eeuwen dienst doet als waterbron voor Ardbeg. Je raadt het al: de naam van dit loch is Uigeadail.’

Meer whisky-aanbiedingen weten?

Benieuwd naar andere deals? Onze Robby, ook wel bekend als de whiskyhunter, zet elke week een paar prachtige deals voor jullie neer. Je vindt ze terug in dit overzicht.
Houd jij van rokerige whisky’s of juist helemaal niet? Laat het vooral weten in de reacties. Of is dit afhankelijk van het weer?
Oh ja, je kan ook nog een leuk whiskyvat bij ons winnen. Doe mee!

POPULAIR NIEUWS