SMWS strooit met kortingen in aanloop naar kerst

Nieuws
zondag, 26 november 2023 om 8:00
smws 2
De feestdagen zijn in aantocht en daarom is het tijd voor een mooie aanbieding. SMSWS doet mee en strooit met diverse kortingen.
Het duurt niet lang meer en dan is het tijd voor Sinterklaas en daarna kerst. Hét moment van het jaar waarbij jij iemand kunt verrassen. Heb je er al aan gedacht om iemand een adventkalender te geven?

SMWS advent calender met korting scoren

Als je een whisky drinker bent en op zoek wilt naar een leuke whisky adventkalender, biedt SMWS uitkomst. Daar is nu een ontzettend gave kalender te koop met daarin 12 prachtige whiskyflesjes die je in aanloop naar kerst kunt openen. Het pakket draagt dan ook de naam ’12 drams of Christmas’.
Dat moet je hebben, toch?! Normaal gesproken kost deze kalender 149 pond (omgerekend zo’n 170 euro). Maar wij hebben een kortingscode voor jou waarmee je 20 pond (meer dan 22 euro) op de kalender in combinatie met een lidmaatschap bespaart! Gebruik tijdens het afrekenen de volgende kortingscode: 12DRAM20.

Ook lidmaatschap Scotch Malt Whisky Society in de aanbieding

Daar blijft het niet bij, want je kunt ook een abonnement met korting krijgen voor de Scotch Malt Whisky Society. Als je de code SEASONALSPIRIT10 gebruikt, scheelt dit 10 pond op de totaalprijs.
Jij wilt toch ook lid zijn van de grootse whiskyvereniging ter wereld? Geen zorgen over de ponden, want alles wordt gewoon naar ons kikkerlandje verstuurt. En geloof ons: met deze kalender heb je iets speciaals in handen, wat je niet zomaar aantreft bij een slijter om de hoek.

Meer SMWS nieuws

Er zijn diverse ontwikkelingen gaande wat betreft SMWS. Zo werd onlangs nog bekend dat Café Zilt ook onderdeel wordt van de partnerbars in Nederland en er is eerder dit jaar een wereldrecord verbroken.
Twijfelaars hebben nog de keuze om gebruik te maken van de kortingscodes tot kerst.
Mede mogelijk gemaakt door SMWS.

POPULAIR NIEUWS