Update - Ballantine’s komt opnieuw met een Borderlands whisky (nu ook in Nederland!)

Nieuws
zaterdag, 16 september 2023 om 9:30
moxxis finest 20
Ballantine’s komt na het succes van de eerste whisky release opnieuw met een Borderlands whisky. Het gaat om een limited release met de naam Ballantine’s Moxxi’s Bar Edition 2.0. Het is de eerste Borderlands whisky release voor Nederland.

Update

Deze whisky is nu te bestellen (en op voorraad). Dankzij een oplettende Whisky Monkeys bezoeker, kunnen we dit melden, bedankt! De fles kost minder dan twee tientjes.
Oorspronkelijke bericht
Borderlands denk je wellicht, wat is dat? Borderlands is een videogame serie, waarvan eerder al de krachten gebundeld werden met Ballantine’s. Zo verscheen vorig jaar Ballantine’s Finest Moxxi’s Bar Edition, zoals te lezen is in ons artikel 5 whisky’s die gebaseerd zijn op videogames! Mensen die de whisky kochten, konden een QR-code scannen waarmee zij een speciale skin kregen om in Borderlands 3 te gebruiken. De fles kreeg nooit een release in Nederlands, maar was wel eenvoudig te importeren.

Wat is bekend over de Ballantine’s Finest Moxxi’s Bar Edition 2.0?

Ballantine’s zorgt nu met de tweede editie van Ballantine’s Moxxi’s Bar Edition wel voor een release in ons kikkerlandje. In het persbericht staat onder meer het volgende:
‘De mensen vroegen erom en, nou ja, ik doe het graag," zegt Moxxi. "Mijn Moxxi's Bar Edition is terug met een geheel nieuwe look! Mijn goede vriend en partner, George Ballantine, ziet er gewoonweg verrukkelijk uit op het label. Als George en ik samen zijn, zijn de zaken altijd lucratief. Ik kan niet wachten tot jullie mijn waren weer in handen krijgen, schatjes. Grijp deze kans nu. Het zal niet lang duren!’
Qua whiskysmaak betreft het een gewone Ballantine’s whisky. De fles moet het dus echt van zijn looks hebben én extra’s voor gamers. Zo wordt de godendrank geleverd met updates, waaronder een on-bottle feature van George Ballantine. Verder zal er ook een Echo Device Skin beschikbaar zijn als in-game beloning in Borderlands 3.

Whisky en games hand in hand

De combinatie tussen whisky en videogames is niet vreemd. Zo komt er geregeld een fles levenswater op de markt met een gamethema. Eerder verscheen nog deze glow in the dark fles.
Houd Whisky Monkeys in de gaten waar je Ballantine’s Moxxi’s Bar Edition 2.0 kunt bestellen, want bij Topdrink is die nu al uitverkocht.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties