The Balvenie A Revelation of Cask and Character: de plekken om te kopen én proeven

Nieuws
dinsdag, 07 november 2023 om 11:00
balvenie a revelation of cask and character
‘Smaken van krenten, kersen en rozijnen, gevolgd door taaie vijg en cacao.’ Zo luidt de smaak in de mond van The Balvenie A Revelation of Cask and Character. Elke whisky drinker denkt nu: dat wil ik ook! En daarom vertellen wij je waar je deze The Balvenie whisky kunt kopen én proeven.
Onlangs is The Balvenie A Revelation of Cask and Character gelanceerd, een bijzondere whisky. Vandaar dat we dan ook een themaweek draaien over dit levenswater op Whisky Monkeys! Er valt namelijk genoeg te vertellen over deze expressie. Zo is het namelijk de eerste eigen release van Kelsey McKechnie!

Waar koop je een The Balvenie A Revelation of Cask and Character?

Er is alleen wel één klein addertje onder het gras en dat is dat de drank alweer bijna uitverkocht is. Maar het goede nieuws is: bijna is niet helemaal! Wie een flesje wilt bemachtigen kan er één op de kop tikken bij Cane and Grain, een mooie speciaalzaak in Amsterdam. Het loont om een bezoekje aan deze winkel in levende lijve te brengen, maar de nieuwe Balvenie whisky kan ook online gekocht worden. Het prijskaartje is: 384,90 euro.

Waar proef je een glas van The Balvenie A Revelation of Cask and Character?

Twijfel je en wil je eerst het levenswater proeven, dan is het misschien goed om te weten dat je de whisky op een paar plekken in Nederland kunt drinken! Uiteraard is dat tegen betaling, maar er is niets zo mooi als whisky drinken op een mooie locatie. Dit zijn de drie plaatsen waar je een glas The Balvenie A Revelation of Cask and Character kunt proberen:
  • The Dutchess
  •  Fitz Bar
  •  Bar The Tailor
Alle drie deze locaties zijn gevestigd in Amsterdam. Meer weten over The Balvenie A Revelation of Cask and Character? Houd dan deze week goed in de gaten, want we komen nog met prachtige verhalen! Ondertussen zijn er natuurlijk een hoop andere mooie The Balvenie whisky’s te koop.
Mede mogelijk gemaakt door Maxxium.