The Macallan gaat interactief met nieuwe 'experience'

Nieuws
donderdag, 12 januari 2023 om 16:00
whiskyglas
Dat Macallan graag experimenteert met smaken weten we. Niet voor niets vinden velen de Macallan whisky's heerlijk! Nu gaat Macallan een flinke stap verder en begint het bedrijf met een heuse virtuele  'experience'!
In deze geheel nieuwe experience staat de Macallan zelf natuurlijk centraal en krijg je de mogelijkheid om het verhaal en de belangrijkste momenten uit de geschiedenis van deze whisky zelf te beleven.

The Macallan Experience in Singapore

Je moet er wel een flinke trip voor over hebben: de Macallan Experience kan alleen beleefd worden in Singapore, in een speciale Sensory Cinema ruimte. Tijdens de experience word je in twintig minuten langs de smaken van de Macallan gevoerd en beleef je hoe die smaak tot stand komt in de speciale eikenhouten vaten in een bijzondere beleving vol verhaal en kunst.
De Experience kan bezocht worden in de Macallan Boutique in het Raffles Hotel in Singapore, maar ook op het vliegveld van Singapore. Naast de Experience is er uiteraard ook gelegenheid om de diverse Macallan whisky's uit te proberen.

De Experience ook thuis?

Hoewel op dit moment de Experience alleen in Singapore beleefd kan worden, heeft Macallan de optie op haar website om deze belevenis ook thuis mee te maken.
Helaas zijn de inschrijvingen daarvoor nog niet geopend. Wil je deze belevenis ook graag meemaken maar kom je voorlopig niet in de buurt van Singapore, houdt dan de website van The Macallan in de gaten!

Welkom bij Whisky Monkeys

Er is zoveel whiskynieuws. En daarom zijn we sinds afgelopen vrijdag live met Whisky Monkeys. De komende weken en maanden gaan we deze website vullen met mooie content. Heb jij tips over wat je op de website wilt zien of wil je zelf een steentje bijdragen? Laat het ons vooral weten. Dan kunnen we er samen een hele toffe website van maken! Check verder ook onze prijsvragen

POPULAIR NIEUWS