The Macallan komt met creatieve liefdesbrief aan de Schotse Hooglanden

Nieuws
door Monkey
woensdag, 14 februari 2024 om 9:00
cirque
The Macallan is dit jaar 200 jaar oud geworden. Dat is reden genoeg voor een feestje, waarbij er allerlei toffe dingen georganiseerd worden. Het whiskymerk heeft nu de handen ineen geslagen met Cirque du Soleil voor een unieke belevenis op The Macallan Estate.
Het landgoed van The Macallan in Easter Elchies (Aberlour), Schotland wordt binnenkort het toneel van een unieke voorstelling van Cirque du Soleil. Het toneelgezelschap heeft samen met het whiskymerk een speciale zintuiglijke, theatrale ervaring gemaakt die slechts drie weken vertoond zal worden.

Wat is de The Macallan Cirque du Soleil SPIRIT voorstelling?

De voorstelling heeft de naam SPIRIT en combineert ‘adembenemende optredens, intrigerende enscenering en kenmerkende proeverijen’ met elkaar. Het gezelschap heeft daarbij het maken van whisky naadloos verweven in de voorstelling die een verhaal over de oorsprong van The Macallan en haar whisky vertelt.
Daarnaast heeft de voorstelling nog een onderliggende boodschap die meer op het milieu gericht is. Het is namelijk ook een soort liefdesbrief aan de Schotse Hooglanden. Tijdens het verhaal is er veel ruimte om opnieuw te verbinden met de natuur volgens Marie- Hélène Delage, creative director bij Cique du Soleil.
‘Door de harmonie met de natuur en het vertellen van verhalen, hebben we een spectaculaire samenwerking die de sterke punten van onze beide merken benadrukt. Samen hebben we een verhaal geschreven dat de schoonheid, verwondering en diepe verbondenheid viert die we allemaal delen met de natuurlijke wereld.’
De The Macallan x Cique du Soleil SPIRIT voorstelling vindt plaats van 10 tot en met 13 mei, waarbij er elke avond om 20:00 uur een voorstelling is. Per voorstelling is er ongeveer 2,5 uur uitgetrokken en na elke voorstelling kunnen gasten nog van een dram genieten in de The Macallan Bar en Boutique.
Een kaartje voor de voorstelling is te koop via de website van The Macallan. Prijzen beginnen vanaf 200 euro.
Foto: Pixabay

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties