The Macallan viert 200ste verjaardag met enorme whiskyvilla in Bel Air

Nieuws
zondag, 11 augustus 2024 om 16:00
macallan 200 years
The Macallan is 200 jaar geworden en viert een jaar lang wereldwijd feest. Het whiskymerk heeft daarbij niet alleen een aangepast logo, een nieuwe whisky en een theatervoorstelling met Cirque du Soleil. Het kan nog veel groter dan deze uitingen, zo blijkt,

Want The Macallan heeft een enorme whiskyvilla gebouwd, zo meldt de website Lux Exposé.
Het complex met de naam The Macallan Villa, ligt in de buurt van Bel Air in de heuvels van Los Angeles. Het ontwerp van de villa weerspiegelt de geschiedenis van het merk en straalt aan alle kanten luxe uit.

Van alle gemakken voorzien

Naast strak witte muren, palmbomen en verschillende houten elementen die voor een speels contrast zorgen, is er ruimte voor onderdelen die alle zintuigen van whiskyliefhebbers moeten prikkelen. Zo is er een panoramisch uitzicht op Los Angeles en de Stille Oceaan en is er een enorm zwembad bij de villa aanwezig.
Het zwembad bevat op de bodem in het groot het The Macallan logo. Naast het zwembad en op verschillende andere plekken in de Villa kan gezeten of gelegen worden om van de zon te genieten met een glas whisky of een cocktail.
Hieronder een paar andere highlights die de The Macallan Villa whiskyliefhebbers biedt:
  • Toegang tot exclusieve limited-release whisky's en prestige bottelingen onder begeleiding van Private Client Relationship Managers.
  • Culinaire menu's met Schotse roots van chef-kok Chris Sayegh. 
  • Een whiskycocktailprogramma geïnspireerd door The Macallan Estate en Zuid-Californië.
  • Kunst van David Carson, die ook het logo van de The Macallan Colour Collection ontworpen heeft.

De The Macallan Villa is niet zomaar toegankelijk

De luxe en weelde die de The Macallan Villa in Los Angeles biedt is helaas niet via AirBnB of dergelijke te boeken. De villa is uitsluitend op uitnodiging van The Macallan te bezoeken. Het whiskymerk wil de villa onder andere inzetten voor privéklanten, strategische partners en content creators.
Daarnaast wil The Macallan verschillende ervaringen in de villa beschikbaar stellen. Zo zal naar verluidt de The Colour Collection van het merk aandacht krijgen in het gebouw en zullen er in de toekomst launch events plaatsvinden voor nieuwe whisky's.
Glencairn whiskey glas twinset van 2 glazen Image
Glencairn whiskey glas twinset van 2 glazen
EUR17.25
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS