Schrijver Robbert van Harskamp heeft droombaan in de whisky wereld gevonden

Nieuws
maandag, 12 augustus 2024 om 7:00
the art of drinks 2023
Het relatief jonge bedrijf Craft Spirits Company maakt snelle passen in de whisky-industrie. Het bedrijf bestaat dit jaar twee jaar en dat mag gevierd worden. Hoe? Met extra personeel.
Per september komt er namelijk een brand ambassador bij het bedrijf en dat is niemand minder dan Robbert van Harskamp. De whiskyschrijver is al enige jaren bezig in de whisky-industrie terwijl hij fulltime in de zorg werkte.

Een opvallende verschijning in de whisky-industrie

Zijn weekenden werden de afgelopen tijd regelmatig ingevuld op festivals. Hij werkte namelijk één dag in de week bij Spirits.services. Zodoende zouden mensen hem al weleens ergens gespot kunnen hebben.
Lange tijd liep hij rond met een enorm knot zijn hoofd. Later zou blijken dat hij zijn haren zou doneren aan een goed doel. Maar voordat de knot lang genoeg was, duurde dat even.

Droom job gevonden

Wat betreft de whisky-industrie moest van Harskamp dus ook even wachten tot die échte droom job voorbij kwam. Maar dat is nu dus gebeurd. Hij heeft zijn baan in de zorg opgezegd en begint vanaf september fulltime als brand ambassador bij Craft Spirits Company.
‘Ik zal nu ook festivals gaan aandoen in het hele land en daarnaast langs slijters voor een stukje verkoop.’
Het eerste volgende festival waar hij mogelijk aanwezig is, is WTF.

De merken van Craft Spirits Company

Craft Spirits Company is in Nederland de importeur van onder andere Turntable whisky, Berry Bros. & Rudd, Nc’nean, Daftmill en nog veel meer. Het volledige overzicht kun je vinden op de officiële website.
Van Harskamp heeft ook een blog die hij regelmatig voorziet van een whisky recensie. Daar zal hij mee doorgaan. ‘Dat was de voorwaarde om ja te zeggen,’ zegt hij blij.
Craft Spirits Company is opgericht door Riley van Eijkelenborg, met wie we vorig jaar nog een exclusief interview hadden. Dat kun je hier teruglezen.

Wie pakt die andere baan?

Door het vertrek van van Harskamp bij Spirits.services is daar nu een parttime baan vrijgekomen, zoals te lezen is op Instagram.
Malinsi Grappige Sokken Whiskey - Leuke Huissokken Dames en heren - I'd Rather Be Whiskey drinken - 38 tot 46 - Drank Cadeau voor Man & Vrouw Image
Malinsi Grappige Sokken Whiskey - Leuke Huissokken Dames en heren - I'd Rather Be Whiskey drinken - 38 tot 46 - Drank Cadeau voor Man & Vrouw
EUR9.95
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS