Unieke overnachting te boeken bij Arbikie Distillery

Nieuws
door Monkey
vrijdag, 16 februari 2024 om 13:00
scotland highlands
De Arbikie Distillery in Montrose, Schotland heeft een unieke nieuwe attractie voor whiskyliefhebbers. De distilleerderij in het noordoosten van Schotland heeft namelijk een viertal spiegelhutten geplaatst waardoor je van je distillery visit een complete whiskyreis kunt maken. Dat maakt Arbikie op Facebook bekend.
De Arbikie Distillery wil met de huisjes whiskyliefhebbers uitnodigen om het noorden van Schotland te komen bezoeken. De huisjes zijn dan ook onderdeel van de Arbikie Distillery Experience. Het zijn in totaal vier huisjes op het Arbikie Highland Estate die aan de zijkanten geheel voorzien zijn van spiegelramen.
Als je binnen staat kun je gewoon naar buiten kijken, maar vanuit buiten de spiegelen de huisjes hun omgeving. Arbikie is ontzettend bij met het resultaat en vertelt op zijn Facebook pagina dat alle huisjes van verschillende gemakken voorzien zijn, terwijl ze midden in de natuur staan.

Wat mag je verwachten van de Arbikie Distillery Experience huisjes?

De vier Arbikie Distillery Experience huisjes hebben verschillende gemakken. In drie van de vier spiegelhutten is een sauna aanwezig en een van de vier huisjes heeft een hot tub met uitzicht over de sterrenhemel.
Mensen die de huisjes bezoeken zitten niet alleen dicht bij de Arbikie Distillery. Arbikie vertelt dat bezoekers ook midden in de natuur en vlakbij de Schotse kustlijn zitten. Op die manier biedt de ervaring iets moois voor whiskyliefhebbers en voor liefhebbers van Schotland en zijn natuur. Daarbij is het natuurlijk een mooie plek voor whiskyliefhebbers volgens de distilleerderij.
‘Ervaar het beste van twee werelden in ÖÖD by Arbikie - waar rustieke charme en moderne luxe elkaar ontmoeten aan de ruige oostkust van Schotland.’
De huisjes zijn bovendien ongeveer twee uur rijden van Edinburgh en minder dan een uur bij Dundee vandaan. Verder zijn er nog veel andere bezienswaardigheden in de buurt te ontdekken. Het team van Arbikie Distillery staat voor iedereen klaar om een advies te geven tijdens een bezoek.
De huisjes zijn te vinden op de website OODhotels. Per nacht betaal je voor een huisje 180 Britse pond, omgerekend ongeveer 210 euro. Het ontbijt is bij deze prijs inbegrepen, behalve op maandag en dinsdag als de distilleerderij gesloten is.

POPULAIR NIEUWS