Verkoop Early Bird tickets The Art of Drinks 2023 begonnen

Nieuws
donderdag, 15 juni 2023 om 11:00
cocktail 1535518
Wil jij in oktober naar The Art of Drinks? Een evenement waarbij dranken centraal staan en niet zozeer het proeven maar storytelling? Dan is er goed nieuws, want de verkoop van de early bird tickets is begonnen. Scoor dus nu voordelig een kaartje!
Een early bird ticket geeft je toegang tot een evenement voor een lager bedrag dan het reguliere tarief. Deze tickets gaan altijd eerder in de verkoop en is voor de vroege vogel. Je kan nu een early bird ticket kopen voor The Art of Drinks voor 27,50 euro. Het reguliere tarief is 35 euro, maar de verkoop van die tickets is nog niet begonnen.

Wat is The Art of Drinks?

Het is alweer de derde editie van The Art of Drinks dat plaats zal vinden in de Gashouder in Amsterdam. Op de officiële website staat het volgende:
‘The Art Of Drinks is een storytelling platform waar je je kan onderdompelen in de wereld van cocktails, wijn, bier en sterke dranken. Met meer dan 80 stands brengt The Art Of Drinks de kunst van het wijnmaken, bierbrouwen en sterkstoken naar iedereen die de nieuwste trends in bier, wijn, drank en cocktail wil ontdekken.’

Wat gaat er de komende tijd gebeuren?

Komend weekend vindt het festival Whisky in het Fort plaats in Fort Sabina, waar Dram1 aanwezig zal zijn bij de stand Whisky4all van Norbert Tebarts. Check verder de standhouders op de officiële website. Maar daarna is het op wat kleinschalige evenementen even klaar met het whiskyfestivalseizoen. En dat is logisch, want het is warm en het zal de komende tijd alleen nog maar warmer worden. Dan heeft niet iedereen zin in whisky.
Later in het jaar, pak ‘m beet vanaf september barst dan weer het festivalseizoen los. Check vooral ook onze whiskyfestivalkalender.
En tot die tijd: hier zijn wat mooie cocktailtips. Lekker verkoelend!
Foto: Pexels
Beeld: Pixabay

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties