Vomar stunt ineens met whisky euro knallers

Nieuws
woensdag, 04 oktober 2023 om 13:00
singleton
Ja, je leest het goed: whisky euro knallers. Deze week heeft Vomar namelijk een hele ludieke actie: voor 1 euro kun je een 5 centiliter flesje van het merk The Singleton kopen.
Ons oog viel deze week op de reclamefolder van Vomar. Daar staat namelijk een pagina in met de tekst: ‘Bij Vomar haal je meer uit je euro!’ De pagina is gevuld met jus, pasta, cassis, bitterballen, Taksi en whisky.

Eén euro voor een The Singleton whisky

Jazeker, whisky. Normaal gesproken staat de godendrank op de pagina ‘Voordeelslijterij’, maar nu staat het levenswater gewoon tussen de rest van de boodschappen. Wat aangeboden wordt is The Singleton 12 Years Old whisky voor één euro. Uiteraard gaat het hier maar om een kleine hoeveelheid, namelijk vijf centiliter.
Het proefflesje staat niet in de supermarkt zelf, maar is te koop bij de slijterij van Vomar. Op de verpakking staat: ‘Neem de tijd om te genieten van de mooie momenten van het leven – met The Singleton. Een toegankelijke single malt whisky met tonen van warme appels, gebrande noten en koffie. Ideaal voor iedereen die wat meer wil genieten.’

Durf jij meer te genieten?

Ook op de voorkant van de verpakking wordt ingespeeld op emotie van de consument met de teksten ‘Al eens een single malt whisky geprobeerd?’ en ‘Durf meer te genieten’.
Het proefflesje is harstikke leuk voor beginnende drinkers of mensen die The Singleton nog niet kennen en dit eens willen proberen. Al kun je de drank ook prima in een cocktail stoppen.

Special releases van Diageo

Whiskyconnaisseurs komen binnenkort aan hun trekken met de special releases van Diageo. Daarin zit ook een The Singleton, namelijk de Singleton of Glendullan 14 Years Old The Silken Gown. Al zullen de meesten uitkijken naar de Roseisle 12 Years Old The Origami Kite, wat hét pareltje is van de specials releases van Diageo dit jaar. We schrijven dit jaar, omdat Diageo ieder jaar komt met een special releases pakket.

POPULAIR NIEUWS