Whiskey ijslolly onderweg: De perfecte zomerse traktatie voor volwassenen'

Nieuws
maandag, 22 april 2024 om 8:00
waterijs
Wavey Ice lanceert 1 mei een nieuwe ijslolly met Ierse whiskey en tropische fruitsmaken om het 'stereotype van whiskey als een verfijnde smaak' te doorbreken. De 'Twisted Tropical & Whiskey'-ijslolly heeft een alcoholpercentage van 6,25 procent en wordt gepositioneerd als 'de perfecte zomerse traktatie voor volwassenen'.
Alex Alderdice, hoofd marketing bij Wavey Ice Inc., legt uit dat het bedrijf voor deze nieuwe smaak 'een Ierse whiskey onder een wit label' gebruikt. 'Het is een eigentijdse manier om van whiskey te genieten door het te vermengen met fruitige tropische smaken,' aldus Alderdice.
Wavey Ice benadrukt dat de ijslolly's uitsluitend verkrijgbaar zijn in gebieden met leeftijdsbeperkingen voor alcohol. Online bestellingen worden gecontroleerd op ID.
Twisted Tropical & Whiskey is hiermee de zesde alcoholische smaak die aan het assortiment van vijf ijslolly's wordt toegevoegd en voegt zich bij de rest: Trippy Tropical Rum Punch, Easy Espresso Martini, Perky Pornstar Martini, Slutty Strawberry Daiquiri en OG Orange & Vodka.
Het portfolio omvat ook twee niet-alcoholische toevoegingen: Virgin Mango Pineapple Mojito en Virgin Sex on the Beach.
Als aanvulling op het assortiment ijslolly's heeft Wavey Ice recentelijk ook Sips geïntroduceerd, een volwassen alternatief voor de geliefde Capri-Suns. Deze strategische uitbreiding speelt in op de groeiende vraag naar kant-en-klare, alcoholische dranken (RTD's), waarbij Wavey Ice vooroploopt in het voldoen aan de behoeften van een steeds veranderende markt.

Succesvolle crowdfunding voor Wavey Ice

Wavey Ice, opgericht in Londen in 2014, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gevestigde speler in de markt voor alcoholische ijsjes. Het merk kenmerkt zich door unieke smaken en innovatieve producten.
Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2023, waarin 600.000 pond werd opgehaald, werd Wavey Ice in 2022 overgenomen door investeerder Aaron Gibson. Onder leiding van managing director Laura Davis en haar team heeft het merk zich verder ontwikkeld en haar positie in de markt verstevigd.
Een 'Twisted Tropical & Whiskey'-ijslollybox van 15 kost 27,95 euro en is verkrijgbaar in winkels in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Poll

POPULAIR NIEUWS