Turntable Spirits onthult nieuwe whisky op verjaardagsfeest

Nieuws
maandag, 22 april 2024 om 12:00
turntable tracks 2023 whisky
Het whiskymerk van Alisdair en Gordon Stevenson is bijna jarig en dat moet gevierd worden. De eerste verjaardag van Turntable whisky wordt op 31 mei in stijl gevierd: met muziek en nieuwe whisky. En daar kunnen whiskyliefhebbers bij zijn.
Turntable whisky heeft namelijk een evenement aangekondigd, waarbij de whisky van de broers centraal staat. Het verjaardagsfeestje heet toepasselijk Turntable Spirits 1st Birthday en begint om 19:30 bij The Haberdashy in Glasgow. Je moet er dus wel een stukje voor reizen.
Kaartjes voor het evenement zijn te koop via deze link en kosten 15 pond (omgerekend ongeveer 17,50 euro). Daarvoor krijg je wel een onvergetelijke avond. Dit mag je verwachten:
  • Een cocktail bij aankomst.
  • De hele avond door verschillende hapjes.
  • Muziek van de Schotse band The Background Sounds.
  • Tasting van de Turntable Spirits kernassortiment whisky’s.
  • Onthulling én tasting van de nieuwe Turntable 2024 Limited Edition Collection whisky’s.

Wat worden de nieuwe whisky’s van Turntable Spirits?

Turntable Spirits kondigt met de aankondiging van het feest meteen ook de nieuwe gelimiteerde whisky’s aan voor het komende jaar. Althans, er wordt nu bevestigd dat er in 2024 nieuwe limited edition expressies uit zullen komen.
In 2023 brachten de broers Stevenson de eerste drie gelimiteerde whisky’s uit, namelijk Track 01: Joy.Discovery.Invention, Track 02: Firestarter en Track 03: Purple Haze. Alle deze whisky’s zijn gebaseerd op bekende nummers zoals Firestarter van The Prodigy.
Voor komend jaar staan er in elk geval twee op de planning, maar welke nummers(en welke whisky) Turntable Spirits gekozen heeft voor Track 4 en 5, is nog niet onthuld.
Zodra Turntable Blending House de nieuwe expressies uit de doeken gedaan heeft, lees je dit natuurlijk op onze website. Lees intussen de Turntable Collaboration Drop 01: Starward Review of de Paradise Funk Review.

POPULAIR NIEUWS