Whisky Monkeys bundelt krachten met Kinepolis en zoekt whiskymaker

Nieuws
woensdag, 21 februari 2024 om 7:00
kinepolis
Heb jij mooie whisky gemaakt en wil je dat aan een breed publiek aan de man (en vrouw!) brengen? Dan is dit misschien wel je kans. Want samen met bioscoopketen Kinepolis zijn wij op zoek naar een partij om whisky op een leuke manier naar een evenement te brengen.
Stel je eens voor dat je de nieuwe James Bond kunt kijken onder genot van een mooie whisky. Dat is gaaf, toch? Er wordt weliswaar standaard bier of wijn verkocht in de bioscoop, maar een goede dram op locatie ontbreekt vaak nog. Daar willen wij verandering in brengen.
Wij zoeken dus een partij die whisky maakt en dit beschikbaar kan stellen tijdens een toffe film. Het liefst combineren we dit natuurlijk met een gave nieuwe film waar het levenswater dan ook goed bij past. En uiteraard moet dit allemaal geschikt zijn voor 18 jaar of ouder. Wil jij als whiskymaker je levenswater beschikbaar stellen aan een groot (en wellicht ander) publiek? Neem dan contact met ons op.

Whisky is voor iedereen (boven de 18)

Kinepolis en Whisky Monkeys willen graag whisky tastings naar een nieuw niveau brengen. Waarom? Gewoon omdat het kan. En omdat het gaaf is om whisky op andere manieren naar een breder publiek te brengen; op plaatsen waar je het misschien niet 1,2,3 verwacht.
Laten we eerlijk zijn: Waarom is het de normaalste zaak van de wereld dat je altijd een biertje of wijntje kunt bestellen, maar geen mooie dram? En films en whisky hebben een hele grote overeenkomst en dat is dan je een paar uur ervan moet genieten. Niet snel consumeren, maar in je opnemen en daar de tijd voor nemen.
Dus ben jij een Nederlandse of Belgische whiskymaker (iets exotischer mag ook) en heb je zoiets van: dat klinkt me als muziek in de oren? Neem dan even contact met ons op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn en of dit voor alle partijen interessant is. Stuur dus vooral een mailtje naar [email protected]
Tot gauw?!
Wist je dat whisky regelmatig voor komt in allerlei films?