Whisky Monkeys introduceert nieuwe rubriek: Wist je dat?

Nieuws
dinsdag, 10 januari 2023 om 14:00
barrels
Alles is whisky, we zeiden het al. Maar het is ook echt zo. Er zijn zo ontzettend veel verhalen te vertellen over whisky. En daarom introduceren we vandaag een nieuwe rubriek, onze Wist je dat?-rubriek.

Wist je dat?

Elke dinsdagmiddag om drie uur ’s middags staat er een nieuwe Wist je dat? online vol met leuke weetjes en dingen die we tegengekomen zijn. Zo trappen we deze week af met iets heel grappigs: een film uit Uruguay die Whisky heet, maar eigenlijk niet zo heel veel met whisky te maken heeft. De film gaat meer over een sokkenfabriek. En toch geldt dat als je de film gekeken hebt, je iets te weten bent gekomen over whisky.
Nou goed, dat lees je straks dus in de rubriek. We zijn heel benieuwd of jullie dit wisten. Mocht je nou denken dat je iets weet wat ook leuk is om te behandelen in onze wekelijkse rubriek, schroom niet om een mailtje te sturen naar: [email protected]

Diverse rubrieken

Afgelopen vrijdag zijn we live gegaan met deze whiskywebsite. Sindsdien hebben we elke dag een nieuwe rubriek geïntroduceerd. Vrijdag kwamen we met de PROOST!-rubriek en hadden we een interview met Sheadon Gunput, zaterdag kwamen we met whisky food & drinks en schreven we over een Hot Toddy, zondag kwamen we met onze Whisky Madness en hadden we het over hondenspeelgoed en gisteren gingen de beste whisky deals live. Vandaag is het dus tijd voor Wist je dat? En morgen en overmorgen hebben we ook nog een leuke rubriek voor jullie klaarstaan.
We zijn heel benieuwd wat jullie van de website vinden. Hoe vinden jullie de content, zoals de rubrieken, maar ook onze interviews? Laat het ons weten. Als je reacties achterlaat op onze content help je niet alleen ons, maar maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen! 

POPULAIR NIEUWS