Whiskyfans opgelet: unieke prijs te winnen van Nederlandse distilleerderij!

Nieuws
zondag, 08 januari 2023 om 17:00
vossenberg
Whiskyliefhebbers opgelet, want in samenwerking met de Nederlandse distilleerderij Vossenberg geven wij een hele unieke prijs weg. Zo uniek dat we het niet eens helemaal gaan verklappen, maar dat je dit wilt winnen, weten wij zeker! Spannend hè?
Het borrelt in Nederland en op een goede manier, want de whiskymarkt groeit én bloeit volop. Natuurlijk zijn we allemaal niet vies van een glaasje van de godendrank en het mooie is dat er steeds meer keuze is. Ook de Nederlandse markt staat niet stil, want er zijn steeds meer distilleerderijen en daardoor komen er dus steeds meer verschillende Nederlandse whisky’s op de markt.

Vossenberg single malt Dutch Whisky

Eén zo’n Nederlandse distilleerderij is Vossenberg, gevestigd in Kiel Windeweer. Eerder bracht het bedrijf al een succesvolle Gin op de markt, binnenkort is het tijd voor whisky. En dat vinden wij leuk! Wilco Reefman, eigenaar van Vossenberg, laat in een reactie aan ons weten dat het idee voor deze whisky in ontstaan in 2017, nadat hij al drie jaar lang interesse had in whisky.
‘Na heel kleinschalig wat te hebben gedistilleerd was ik toe aan een stap om dit te professionaliseren. Hiervan (de whisky die er nu aan komt, red.) zijn circa honderd flesjes gemaakt, omdat het eerste vat dat ik heb opgelegd, slechts 50 liter inhoud had.’ De whisky draagt de naam Vossenberg single malt Dutch Whisky en zal te koop zijn bij diverse slijters in het Noorden (lees: Groningen en Drenthe). De fles moet nog gebotteld worden, dat zal ergens in februari zijn.
Je kent onze missie bij Whisky Monkey: wij willen iedereen enthousiasmeren voor whisky, althans iedereen van 18 jaar of ouder. Dus hoe mooi is het dat wij in samenwerking met Vossenberg een hele unieke verrassing mogen weggeven? Het wordt een surprise in a box met iets wat je simpelweg niet wilt missen. Dus doe mee!

Prijsvraag: hoe doe je mee?

Hoe maak je kans om te winnen? We zetten de actiepunten voor je op een rij:
  • Laat in de reactie hieronder weten waarom jij kans wilt maken op deze unieke prijs
  • Geef minimaal één (positieve) reactie op nog een ander artikel hier op Whisky Monkeys
  • Let op dat je minimaal 18 jaar bent
  • Ons volgen op social media is lief, maar geen verplichting

Wanneer wordt de uitslag bekendgemaakt?

Meedoen kan een maand lang, daarna maken wij de winnaar bekend, uiteraard hier op Whisky Monkeys.
En blijf de website in de gaten houden, want binnenkort hebben we ook een exclusief interview met Vossenberg! Bekijk ook de rest van onze prijsvragen

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties