Whisky Monkeys kondigt vernieuwde knop aan op de website

Nieuws
maandag, 10 juli 2023 om 9:00
whiskymonkeys square
We willen whisky zo mainstream mogelijk maken en daarmee onze informatie ook zo handig mogelijk aanbieden. Daarom komen we niet alleen elke dag met nieuwe content, maar wordt er ook geregeld naar de website gekeken wat er veranderd kan worden. Gisteravond hebben we iets toegevoegd.
Het is nu mogelijk om bij Events op de frontpage deze knop uit te klappen zodat je meerdere opties krijgt. Deze knop is nu onderverdeeld in vier opties:

Aparte aandacht voor whiskyfestivals

Op deze manier hebben we wat onderscheid geprobeerd aan te brengen tussen diverse evenementen en gebeurtenissen die plaatsvinden.
De whiskykalender staat bovenaan, zodat je altijd kunt zien welk festival als eerste gepland staat. Vooralsnog richt deze zich op Nederland, maar de kans is groot dat we op een gegeven moment ook evenementen net over de grens gaan toevoegen, zoals België.

Distillery Tours

Daarnaast gaan we geregeld naar whiskyfestivals toe om een sfeerverslag over te schrijven. Deze vind je voortaan terug bij het tabblad Sfeerverslagen. Als je wilt weten welke distilleerderijen we bezocht hebben, in zowel binnen- als buitenland, vind je dit voortaan terug bij Distillery Tours. Ook dit is een verslag van de tour, maar we wilden graag een onderscheid maken tussen distilleerderijen en festivals om te bezoeken.

Whisky Monkeys proeft

Daarnaast vinden er geregeld tastings plaats. Hoewel je op een whiskyfestival en bij een distillery tour ook whisky proeft, zijn er er tastings die puur en alleen om het proeven draaien. Zo hebben we exclusieve tastings al gehad van Tony van Rooijen, brand ambassador van Glenfiddich, maar ook van Matt Don Griot, brand ambassador bij Pernod Ricard. En wat te denken van de persevenementen die in het teken staan van nieuwe whisky’s of iets heel bijzonders? Dat vind je dan voortaan ook allemaal terug bij Whisky Tastings.
We hopen dat jullie de vernieuwing kunnen waarderen en veel plezier met lezen!

POPULAIR NIEUWS