Whisky op de hak genomen in videogame Whiskey & Zombies

Nieuws
donderdag, 21 december 2023 om 13:00
whiskey and zombies
Whisky en games gaan hand in hand, zoals we wel vaker berichten op de site. De godendrank duikt geregeld op in allerlei games, zo blijkt. Dit keer hebben we weer een ‘nieuwe’ game ontdekt.
Echt nieuw is de game niet, maar heel bekend ook niet: Whiskey & Zombies. Een knotsgekke komische actiegame die sinds 2020 op de markt is en voor heel wat platformen. Zo kun je de game spelen op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Series X, Xbox Series S en Mac Os.

Wat kost Whiskey & Zombies?

Het goede nieuws is dat de game niet eens heel duur is. Zo betaal je in de PlayStation Store maar 5,99 en dat is geen geld vergeleken met triple A titels die voor 75 euro verkocht worden (hallo Hogwarts Legacy). De game is gemaakt door studio Jandusoft en is speelbaar met één tot en met vier personen. In de game moeten de McCearys vechten tegen zogeheten ‘hordes ondode shitkickers’.
Er is namelijk een virusdodende whisky bezig. Een knipoog dus naar de godendrank. Spelers moeten brawlen, schieten, sneaky spelen en scavengen en samenwerken als er met anderen wordt gespeeld. Zie hieronder hoe dat eraan toe gaat.
Op de PlayStation Store zijn deze kenmerken verder te lezen:
  • Top-Down Mayhem: Swig, Slug en schiet op je weg door ondoden.
  • Uniek gezondheidssysteem: het virus beïnvloedt uw uithoudingsvermogen, Moonshine whisky doodt het. Maar de veiliger je bent, de moeilijke dingen krijgen. En als een speler in een zombie wordt, kan een andere speler breng ze terug naar het leven
  • Verschillende tekens: elk van McCeary heeft unieke eigenschappen
  • Verhaalgestuurd: Chronicles de reis van de McCearys naar de Bayou.
Eerder dit jaar kwam Dead Island 2 uit. Wat hieraan opvallend is, is dat er óók een Dead Island 2 whisky op de markt is gebracht.

POPULAIR NIEUWS