Whisky verkopen of kopen? Spiritory app uitgerold in Nederland

Nieuws
vrijdag, 22 december 2023 om 17:00
app whisky
Liefhebbers van whisky kunnen voortaan drams komen vanuit de palm van hun hand. Er namelijk is een nieuwe manier bij gekomen om whisky te kopen en verkopen: een app. Het bedrijf Spiritory heeft een marktplaats-app ontwikkeld die nu uitgerold is in verschillende landen. Dat meldt de Duitse website Whisky Experts.
De whiskymarktplaats Spiritory is oorspronkelijk gelanceerd in Duitsland, maar is nu wereldwijd verkrijgbaar. Het bedrijf heeft de app in tien extra landen uitgerold. Daardoor kunnen whiskyliefhebbers, -kenners en verzamelaars in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Italië, Polen en Ierland voortaan ook vanuit hun smartphone op zoek naar mooie expressies.
Spiritory heeft niet alleen de app uitgebracht, maar ook direct de website op de schop genomen. Daarbij zijn nieuwe functies onthuld en is het ontwerp aangepast, om aan de behoeften van de klanten te voldoen.
Janis Wilczura, mede-oprichter van Spiritory, vertelt dat duizenden mensen in Duitsland al enthousiast waren over de website en de app, maar dat het na een jaar echt tijd was voor vernieuwing en uitbreiding. ‘We geven nog meer verzamelaars en kenners de mogelijkheid om binnen enkele seconden hun collectie te beheren en te kopen en verkopen.’

Ruim 20.000 whisky’s in de Spiritory marktplaats-app

De website en marktplaats-app bevatten momenteel ruim 20.000 whisky’s en andere sterke dranken. Het is namelijk niet alleen een whisky marktplaats, maar mensen kunnen ook rum en andere gedistilleerde drank kopen en verkopen.
De Spiritory app bevat onder meer een bied en laat-functie die voor iedereen beschikbaar is. Deze optie maakt het mogelijk om automatisch tot een bepaald bedrag te bieden of juist bij het bereiken van een bedrag te verkopen. Ook is er een notificatiefunctie toegevoegd, waarmee iedereen op de hoogte blijft van nieuwe biedingen of een gevolgd product. Om gebruik te maken van de app, hoeft iemand zich alleen maar te registreren. Ook is het mogelijk om te zien welke whisky's populair zijn om zo slimmere keuzes te maken waarin je wil investeren.
Op termijn willen de makers van de app deze ook uitrollen in andere landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Aziatische landen en de Verenigde Staten.

POPULAIR NIEUWS