Duo dat onlangs dure luxe whisky stal opnieuw op rooftocht in Nederland

Nieuws
vrijdag, 18 oktober 2024 om 12:30
whiskydieven groningen
De whiskydieven die onlangs waren opgepakt voor een whiskyroof in Groningen, hebben niets van hun lesje geleerd. Want ze zijn alweer op vrije voeten én hebben opnieuw toegeslagen. De daders zijn hetzelfde, alleen is er dit keer geen whisky buit gemaakt.
Voor meer dan 5000 euro aan Oral-B tandenborstels is achterover gedrukt in Oost-Nederland. Het duo is vastgelegd op camera’s en het gaat om een jongedame en een jongeman. Wie de foto’s goed bekijkt, ziet meteen één ding: dit zijn dezelfde daders die onlangs een dure The Balvenie-fles hebben gestolen.
Nog maar recent sloegen ze toe bij Bas Bergeman in Groningen, zoals je kunt lezen in ons artikel: Jong duo kaapt whisky ter waarde van 550 euro en kent geen schaamte. We schreven toen al aan de hand van de video (dankzij de de camera in Slijterij Groningen) het volgende:
  • Ze kennen geen schaamte
  • Ze doen dit waarschijnlijk vaker

Na Groningen gaan de (whisky) dieven door in andere steden

Dat laatste blijkt nu waar te zijn, want in het Oosten van het land worden verschillende Kruidvat filialen bezocht door het stelende duo. Zo is te lezen op Omroep Gelderland. Net als bij de whiskyroof in Groningen liegen de camera’s van diverse winkels er niet om.
Dit zijn dezelfde mensen. Ze hebben meerdere opzetborstels van Oral B gestolen. Eerst in Ulft, toen in Hengelo en later in Doetinchem.
De grootste slag wordt geslagen in Zevenaar.

Bijna voor 5000 euro gestolen

Omroep Gelderland schrijft: ‘Het stel heeft in nog geen week tijd voor bijna 5000 euro aan Oral-B opzetborstels gestolen’
Of ze na de gestolen whisky hun tanden poetsen is waarschijnlijk niet het geval. Dit duo weet van geen ophouden en móét gestopt worden.
Wie zijn deze mensen en wanneer houdt het roven op?! Blijf altijd van andermans spullen af.

POPULAIR NIEUWS