Wie wint die felbegeerde tickets voor geliefd whiskyfestival in Groningen?

Nieuws
donderdag, 25 juli 2024 om 12:00
loods of whisky 3
Onlangs kon jij tickets winnen voor Loods of Whisky, een gaaf whiskyfestival in Groningen. Wie gaat er aan de haal met die felbegeerde tickets? Vandaag maken de winnaars bekend.
Loods of Whisky is een gezellig en kleinschalig festival in Groningen, wat georganiseerd wordt door Petra Brouwer (ook wel bekend als womenintowhisky). Vorig jaar werd het festival voor het eerst georganiseerd met een roze loper en was het festival uitverkocht. Ook nu gaat het met de tickets hard.
Je kon er vier bij ons winnen, hier op de website en op Instagram. Voor de website hoefde je alleen aan te geven waarom jij graag bij dit festival aanwezig wilt zijn en vroegen we je om ergens anders nog een leuke reactie achter te laten.
Bedankt allemaal voor het meedoen.

Wie is de winnaar van Loods of Whisky tickets?

Jij hebt gewonnen…
Kevinpier
Jij schreef: 'Elk jaar trakteer ik mijn kameraad voor zijn verjaardag op een proeverij ergens in het land. We praten al lang over een whiskey festival maar deze zijn steeds snel uitverkocht of het komt niet uit. Dit jaar zou ik graag naar het festival in Groningen gaan om eindelijk eens een festival te genieten!'
Als je ons een mailtje stuurt naar prijsvraag@@whiskymonkeys.com zorgen wij dat het goed komt met die tickets. We wensen je alvast veel plezier. Zo te lezen ga je niet vaak naar whiskyfestivals, dus dat wordt extra genieten.

Waar zijn tickets te koop?

Mensen die zelf nog een kaartje op de kop willen tikken, wees daar dus snel bij. Kaarten zijn te koop via deze link.
Benieuwd naar de verschillende whisky festivals voor september tot en met december? Bekijk dan rustig onze agenda voor Nederland of die voor België.
Binnenkort zullen we een nieuwe prijsvraag online zetten, dus houd vooral ook onze prijsvraag-pagina in de gaten.
Proost!
Lanyard Whiskycord, Whisky Keycord 3 stuks Image
Lanyard Whiskycord, Whisky Keycord 3 stuks
EUR14.95
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS