Willem’s Whisky batch no. 3 is nu te pre-orderen

Nieuws
zondag, 28 mei 2023 om 13:00
willems whisky 3
Zoek jij een heerlijke kruidige whisky van Nederlandse bodem? Dan ben je aan het goede adres bij Willem’s Whisky. Deze whisky’s worden namelijk gefinisht in Vermout vaten en dat geeft de whisky een flink kruidig karakter mee. Batch 3 is nu te pre-orderen!
Dit jaar kwam de eerste whisky uit van Paul Selier, bedenker van Willem’s Whisky. Batch 1 was binnen no time uitverkocht en ook batch No. 2 raakte onlangs uitverkocht. Het is nu dus alweer tijd voor batch nummer 3. Selier is verheugd over het nieuws dat hij alweer toe is aan de derde batch. Zo laat hij in een reactie aan Whisky Monkeys weten: 'We hebben zo veel goede reacties en waardering ontvangen (gemiddelde score van 4,7 uit 5) op de eerste batch en dat de tweede batch nu ook is uitverkocht hadden we van te voren niet kunnen bedenken, fantastisch!'

Wanneer verschijnt Willem's Whisky Batch no. 3?

De flessen van Batch 2 worden naar verwachting in juli verstuurd, afhankelijk van de smaakontwikkeling. Zo is te lezen in het persbericht dat is uitgestuurd. Batch no 3. Wordt naar verwachting gebotteld in december, ook weer afhankelijk van de smaakontwikkeling.
Met de smaak van Batch 1 zit het wel goed. De whisky’s van Selier laten zich kenmerken door een finish in vermout vaten. Ook wij waren in onze recensie zeer te spreken over de whisky.
Theo schreef in zijn conclusie: 'Willem’s Whisky gedraagt zich als een heerlijke whisky. Eentje die je met zijn zoete lokroep verleidt tot een slokje en vervolgens met een feest van verschillende smaken verrast. Het unieke aspect hierin is de botanische Willem’s Wermoed finish die voor een zekere complexiteit zorgt. De drank is hierdoor niet in een hokje te plaatsen en laat je bij elke slok weer wat nieuws ontdekken. En dat is wat een whiskydrinker graag wil.'

Meer info over Willem's Whisky

Dit is waar je Willem’s Whisky Batch no.3 kan bestellen.
Wil je meer weten over het verhaal van Willem’s Whisky? Lees dan ook het exclusieve interview dat we hadden met Paul Selier.

POPULAIR NIEUWS