Winnaar bekend van whiskyfestival in Wageningen

Nieuws
vrijdag, 21 april 2023 om 11:00
r3a6237 laura csonka
Opgelet, afgelopen week mochten we in samenwerking met de organisatie van Woudenberg Dranken een hele gave prijsvraag opzetten, namelijk twee tickets voor het whiskyfestival in Wageningen. Vandaag maken we de winnaar bekend.
Komend weekend is het zover, dan staat het whiskyfestival in Wageningen op de planning, een festival waarvan de tickets als warme broodjes over de toonbank gingen. Gelukkig konden wij last minute nog twee tickets regelen voor jullie voor de middagsessie. Het enige wat je daarvoor hoefde te doen was aangeven waarom jij graag heen zou willen.

Wie is de winnaar van tickets whiskyfestival in Wageningen?

Jullie hebben massaal meegedaan, waarvoor ontzettend bedankt! Het liefst hadden we iedereen kaartjes gegeven, maar helaas kan er maar één de winnaar zijn. Omdat jullie geen vraag hoefden te beantwoorden hebben we de winnaar willekeurig getrokken. De winnaar is geworden: SpiritsandChocolates! Van harte gefeliciteerd! Wij zullen je gegevens doorgeven aan de organisatie, die vervolgens dit met jou verder zal oppakken. Veel plezier gewenst 22 april.
Mensen die nog last minute kaartjes willen bemachtigen, lees dan gauw verder. De avondsessie is weliswaar uitverkocht, maar de middagsessie nog niet. Een kaartje kost 32,50 euro per stuk en koop je via de officiële website.
Er staan nog veel meer whiskyfestivals op de agenda. Check onze agenda.

Tips voor whiskyfestival

Mocht je gaan, lees dan ook nog eens onze tips door. Een festival is om whisky’s te proeven en niet om je vol te gieten met alcohol. Bereid je dan ook goed voor, want een goede voorbereiding is het halve werk.
Dit keer niet gewonnen? Niet getreurd, we hebben nog een hoop andere leuke prijsvragen lopen deze maand. Zo maak je kans op een rondleiding bij een Nederlandse distilleerderij, kun je Barrel Tea winnen en nog veel meer. Check ons gehele overzicht. Elke maand hebben we leuke nieuwe prijzen voor je.