Win twee tickets voor het whiskyfestival in Wageningen

Nieuws
zondag, 16 april 2023 om 11:00
r3a6237 laura csonka
Goed nieuws! In samenwerking met de organisatie van het whiskyfestival in Wageningen op zaterdag 22 april mogen wij twee tickets voor de middagsessie weggeven. Doe dus gauw mee.
Onlangs kwamen we al met het bericht dat het eerst volgende whiskyfestival op de agenda 22 april is in Wageningen. De avondtickets zijn helaas al uitverkocht, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de zaterdagmiddag (slechts 32,50 euro per stuk). En wat helemaal leuk is, is dat wij ook nog iemand mogen verblijden met twee tickets.
Dus heb jij dat weekend nog niets te doen en wil je wat nieuwe whisky’s proeven, leuke mensen spreken en gewoon een leuke middag beleven samen met nog iemand? Doe dan mee.

Hoe maak ik kans om te winnen?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op twee tickets is aangeven in de reacties hieronder waarom jij graag kans wilt maken op twee tickets. Is het omdat je al in Wageningen woont? Of ben jij iemand die zoveel mogelijk whiskyfestivals bezoekt of wellicht wil je iemand gewoon verrassen? Het kan allemaal, je hoeft het ons alleen maar te laten weten!

Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?

Het is uiteraard kort dag, dus wacht niet te lang. De winactie loopt tot en met aanstaande donderdag. Daarna zullen we je persoonlijk informeren en je mailadres doorgeven aan de organisatie zodat de rest verder afgehandeld kan worden.
We bedanken de organisatie van Woudenberg Dranken voor het beschikbaar stellen van deze winactie.
Overigens hebben we nog een hoop andere leuke prijzen waar je aan kan meedoen, die een wat langere looptijd hebben. Vaak maak je kans bij Whisky Monkeys door gewoon wat leuke reacties achter te laten op de website. We vinden het leuk als we met z’n allen in gesprek blijven over whisky.
Check ook de rest van onze whiskyfestival-kalender.

POPULAIR NIEUWS