Winnaars bekend van de Wolfburn prijsvraag!

Nieuws
zondag, 02 april 2023 om 17:00
wolfburn
Vandaag maken we de Wolfburn winnaars bekend. Afgelopen maand maakten jullie kans op een Wolfburn pakket met daarin een pin, petje en een tof whiskyglas met daarop het Wolfburn logo. Lees gauw verder om te zien of jij gewonnen hebt!
Het zal de terugkerende bezoeker niet ontgaan zijn, we zijn een klein beetje fan van Wolfburn. Meerdere redactieleden vinden deze distilleerderij met de daarbij behorende whisky’s erg tof en dat resulteert er dan ook in dat we geregeld over Wolfburn schrijven. Het enthousiasme viel ook op in Schotland en daardoor hadden we ineens een leuke prijsvraag.

Wat moest je doen om te winnen?

Om kans te maken op de prijsvraag moest je reageren op de prijsvraag en drie leuke reacties achterlaten op Whisky Monkeys. Zo simpel was het. In eerste instantie was de prijsvraag iets anders, maar deze hebben al snel na publicatie aangepast (sorry voor de verwarring, we zullen dit niet weer zo doen). Uiteraard doen de mensen ook mee die daar in eerste instantie op gereageerd hadden. Geen zorgen! Onze enige intentie is jullie blij maken. Hoe meer mensen enthousiast raken over whisky, hoe beter.

Wie hebben er gewonnen?

Dus laten we gauw doorgaan naar de drie winnaars. Want anders dan de prijsvraag van Beek, waarvan we gisteren de winnaar bekendmaakten, hebben we nu drie winnaars. Lieve mensen, gefeliciteerd! Dit zijn ze:
  • Sebas
  • Gmols
  • MaasJan
Als jullie je naam en adresgegevens kunnen sturen naar [email protected] heel graag en anders benaderen we jullie zelf een dezer dagen. De prijzen worden binnenkort opgestuurd. Hartelijk bedankt voor het meedoen en veel plezier met de Wolfburn prijs!

Meer prijsvragen

Tevens loopt er momenteel nog een prijsvraag in samenwerking met Monk Whisky en om alvast een tipje van de sluier op te lichten: ook deze maand gaan we weer leuke dingen weggeven! Dus houd Whisky Monkeys vooral in de gaten!