Top 5 best bekeken artikelen op Whisky Monkeys (maart 2023)

Top 5 best bekeken artikelen op Whisky Monkeys (maart 2023)

Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor het checken van onze website. Of je nu een stille bezoeker bent of regelmatig een comment achterlaat: BEDANKT! Benieuwd naar de best bekeken artikelen afgelopen maand? We delen de top 5 best bekeken artikelen met je.

Win 6 toffe whisky glazen en een leuk boekje met whisky-recepten!

Het best bekeken artikel op Whisky Monkeys was de prijsvraag in samenwerking met Jan Beek. Dat snappen we, want het is natuurlijk leuk om gratis spullen te winnen. Bovendien was dit ook nog eens een leuke prijs met maar liefst zes whiskyglazen en een leuk whisky-receptenboekje. Deze prijsvraag was tot en met gisteren geldig. Later vandaag maken we de winnaar bekend (Wolfburn morgen!)

Millstone is ’s werelds beste rye whisky 2023 tijdens World Whiskies Awards

Het tweede best bekeken artikel op Whisky Monkeys in maart was ons nieuws dat Millstone gewonnen had tijdens de World Whiskies Awards. Zuidam Distillers is namelijk uitgeroepen tot winnaar met haar Millstone 100 Rye whisky! Het is voor het tweede jaar op rij dat Zuidam Distillers deze prijs in de wacht sleept met de whisky.

Interview Jan Beek: ‘Ik kan kwaliteit bepalen, maar lekker bepaalt iedereen zelf.’

Bij het derde best bekeken artikel zijn we weer even terug bij Jan Beek, waarmee we de prijsvraag (op nummer één) dus hadden lopen. We reisden in maart af naar Kampen en vroegen Jan het hemd van het lijf. Dat leverde een mooi en ongenuanceerd interview op, wat jullie kennelijk leuk vonden om te lezen. Beek Spirits bestaat inmiddels vijf jaar.

Vacature voor whisky liefhebbers

Wil jij een whisky monkey worden? Sommigen vroegen zich dit af, want de vacature is flink bekeken. Afgelopen maand mochten we ook een nieuwe whisky monkey verwelkomen: Gemma! Zij ging met ons mee naar het whiskyfestival in Twente, schreef daar een leuk verslag over en we verwachten nog veel meer leuke stukken van haar op de website!

Whisky Festival Driebergen bezorgt bezoekers gezellige middag

Het vijfde best bekeken artikel gaat over het whiskyfestival in Driebergen dat eerder plaatsvond dan het festival in Twente. Ondergetekende ging daar naartoe samen met monkey Theo. Het was een kleinschalig maar gezellig evenement, waarvan je alles kunt teruglezen in ons verslag.

Nogmaals hartelijk dank allemaal voor de support! Vergeet niet mee te doen aan onze lopende prijsvraag (er komt nog meer aan deze maand) en een hele fijne dag gewenst!

Lees meer over:
Whisky Monkeys

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties