Winnaars bekend van tickets voor Whisky in Leiden

Nieuws
woensdag, 08 mei 2024 om 16:00
whisky leiden whiskyfestival
Wie heeft die felbegeerde tickets voor het festival in Leiden? Onlangs maakte je kans op het festival Whisky in Leiden. Een festival waar je mooie whisky’s kunt proeven van diverse partijen en vandaag maken we de winnaar bekend.
Op 1 juni is het zover dan wordt Leiden omgetoverd tot hét decor voor whiskyfanaten. In de Hooglandse kerk zullen allemaal standhouders aanwezig zijn om bezoekers een zo mooi mogelijke ervaring te geven. Of je nu iets wilt proeven van Nederlandse bodem, Japanse bodem of gaat voor een Schots engeltje dat over de tong piest, het kan allemaal.
Lanyard Whiskycord, Whisky Keycord 3 stuks Image
Lanyard Whiskycord, Whisky Keycord 3 stuks
EUR14.95
Op voorraad
Koop op bol.
In samenwerking met de organisatie mochten wij 2 tickets weggeven afgelopen periode. Het enige wat je daarvoor hoefde te doen was aangegeven op de prijsvraag welke whisky je zou willen proeven en nog ergens anders op Whisky Monkeys een leuke reactie achterlaten.

De winnaar

Dat hebben jullie gedaan, waarvoor bedankt! Toch kunnen er maar tweede winnaar zijn en dat zijn jullie:
  • Jos
  • jhavdn
Van harte gefeliciteerd. Stuur ons graag een mailtje op [email protected], vermeld graag welk dagdeel je voorkeur heeft en dan maken wij dit verder in orde.

Nog meer tickets te winnen

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je maakt namelijk nog steeds kans op tickets voor Whisky in het Fort. Een leuk festival in hartje zomer wat anders dan de meeste whiskyfestivals ook buitenlocaties heeft (al zie je steeds meer dat partijen zich hier op aanpassen).
Benieuwd naar wat je niet mag missen? Check dan vooral onze kalender met festivals voor Nederland of België. Binnenkort is er een hele speciale in België dat alleen ingericht is op vintage bottles, oftewel hele bijzondere (en dure) whiskyflessen.
Welke festival heb jij nog op de planning dit jaar of vond je erg leuk dit jaar, waar je al geweest bent? Laat het ons vooral weten in de reacties. Proost!

POPULAIR NIEUWS