Zo bespaar je 25 euro op whisky’s van Scotch Malt Whisky Society

Nieuws
maandag, 26 augustus 2024 om 7:00
smws alkmaar
Wil jij een bijzondere whiskyfles op de kop tikken? Dan kun je dat wellicht doen bij SMWS. Want daar loopt momenteel een actie om tijdelijk goedkoper whisky te kopen.
‘Om de laatste dagen van de zomer in te luiden, organiseren we een whiskyfeest aan het einde van het seizoen – en jij bent uitgenodigd.’ Zo luidt de zin in een nieuwbrief van Scotch Malt Whisky Society (SMWS), de grootste whiskyvereniging ter wereld.
Het whiskyfeestje is geen feestje in de tradionele zin van het woord, maar meer synoniem voor een whiskykorting. Want mensen die online minstens 60 euro spenderen aan whiskyflessen krijgen 25 euro korting.

Wanneer is de SMWS korting geldig?

De korting van SMWS geldt tot en met 31 augustus en kan gebruikt worden door een code in te voeren bij het afrekenen. Dit is de code: 25AUG-NQD35. De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Wat voor whisky’s kun je allemaal kopen?

Op de officiële website zijn allerlei whisky's te koop in diverse prijsklassen. We geven je wat voorbeelden op een rij:

Bob Wenting

We hadden vorig jaar een interview met Bob Wenting, de ambassadeur in Nederland van het merk. Daar stond onder meer het volgende in:
Bob had ooit 20 flessen uit zijn geboortejaar, maar nu niet meer. ‘Ik heb net als veel andere whiskyliefhebbers de neiging gehad om whisky’s uit mijn geboortejaar te verzamelen. Tien jaar geleden was dat nog een soort van te doen, maar daarna hield het op. (…) Het is gewoon waanzinnig duur, daar begin ik echt niet meer aan.’
Je kunt hier het hele interview teruglezen.
MikaMax Whiskey Karaf Diamant - Whiskey Decanter - Optimaal Behoudt van Whiskey Smaak - Inclusief Eiken Voet, Ijstang, Trechter, Fluwelen Zakje met 9 Whisky Stenen - 850ml Image
MikaMax Whiskey Karaf Diamant - Whiskey Decanter - Optimaal Behoudt van Whiskey Smaak - Inclusief Eiken Voet, Ijstang, Trechter, Fluwelen Zakje met 9 Whisky Stenen - 850ml
EUR33.95
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS