Zo bestel je de nieuwste whiskybijbel van Jim Murray

Nieuws
maandag, 05 februari 2024 om 17:00
bier whisky festival assen
Geloof jij in godendrank en wil je de nieuwste whiskybijbel in huis hebben? Lees dan gauw verder. Jim Murray is namelijk weer in de pen gekropen om zijn whisky-bevindingen op papier te zetten.
Jim Murray is een bekende Engelse journalist en whiskycriticus. Al jarenlang komt hij met een whiskybijbel op de markt, de zogeheten Whisky Bible. Omdat er elk jaar nieuwe whisky’s op de markt gebracht worden en nieuwe ontwikkelingen zijn, betekent het dat deze bijbel steeds geüpdatet dient te worden.

Professioneel alcohol drinken

Sinds 2003 komt deze Whisky Bible op de markt. Al jarenlang proeft hij whisky’s van over de wereld om die van punten te voorzien. Hij beoordeelt samen met een team de whisky’s op vier aspecten: neus, smaak, afdronk en balans. Elk deel kan 25 punten opleveren en 100 punten staat dan ook gelijk aan een tien.
In de nieuwe Whisky Bible 2024 worden bijna 4000 whiskymerken beoordeeld. Dus wil jij weten welke Schotse whisky jij absoluut geproefd moet hebben in je leven? Of zoek je iets exotischer en wil je advies over wat afkomstig is uit het land van de rijzende zon? Dan biedt de bijbel een mooi overzicht.

Kwestie van smaak?

Al zijn er sommigen die zijn boeken zwaar overgewaardeerd vinden. Wat kunnen we zeggen? Whisky blijft natuurlijk altijd een kwestie van smaak.
Het boek is bij bol.com te pre-orderen en daar beschikbaar vanaf 1 mei. Dat kost 20,17 euro, wat betekent dat de verzendkosten gratis zijn.
Wil je het boek al eerder hebben? Dan kun je terecht bij de website Whiskyboeken. Daar is het boek namelijk al beschikbaar en te koop voor 18,95 euro (waar nog 4 euro verzendkosten bijkomen).
Er zijn nog veel meer boeken onderweg over whisky zoals we laatst schreven in dit nieuwsbericht.

POPULAIR NIEUWS