Zo scoor je een unieke single cask Wolfburn whisky op vatsterkte

Nieuws
dinsdag, 06 augustus 2024 om 7:00
wolfburn festival botteling whisky int whiskyfestival den haag
Nog een paar weken en dan barst het whiskyfestivalseizoen los. Als er één festival is waar mensen reikhalzend naar uitkijken, dan is het International Whisky Festival in Den Haag. De festival botteling kan besteld worden.
Whiskyliefhebbers zijn altijd op zoek naar kleine schatten op de wereld. Een nieuwe distilleerderij, een nieuwe locatie, een prachtig verhaal en uiteraard mooie nieuwe flessen whisky. Het is dan ook niet vreemd dat festival bottelingen, oftewel whiskyflessen die speciaal worden uitgebracht voor een festival, in trek zijn en vaak snel uitverkopen.

Wat is de festival botteling van International Whisky Festival?

Voor het festival dit jaar in Den Haag is gekozen om een unieke Wolfburn fles te bottelen. Het oog is gevallen op een 8-jarige Wolfburn single cask whisky op vatsterkte. Deze expressie laat zich merken door een peaty karakter, waarmee je je zelf gereed maakt voor het najaar.
Wolfburn is een korte tijd zeer geliefd geworden bij veel whiskyliefhebbers. Onze eigen redacteur Jan-Marc is bijvoorbeeld groot fan en schreef eerder al eens het artikel: Dit is waarom Wolfburn whisky zo populair is.

Waar is de whiskyfles te koop?

De festival botteling is een gelimiteerde whisky, waarvan dus geldt: op = op. De organisatie heeft laten weten dat de flessen al goed verkocht worden, dus mocht je jezelf óf een ander blij willen maken met een fles, twijfel dan niet. De Wolfburn festival botteling is te koop voor 79 euro exclusief verzendkosten.
Dat de prijs iets hoger ligt dan de gemiddelde Wolfburn fles heeft een logische verklaring: je betaalt meer voor een single cask whisky.
Interesse? Dan kun je via de officiële website één bestellen. Voorgaande festivalbottelingen waren weken van te voren al stijf uitverkocht. De fles kan los besteld worden van het festival. Je hoeft dus niet naar dit festival toe te gaan om toch deze fles te kunnen kopen.
Het whiskyfestival zelf vindt plaats op 15, 16 en 17 november in Den Haag. Tickets kun je bestellen via deze pagina. Let op: er zijn alleen nog kaarten voor zondagmiddag, de rest is uitverkocht. Wel zijn er nog masterclasses om te boeken.
The Whiskey Cookbook Image
The Whiskey Cookbook
EUR30.8840.34
Op voorraad
Koop op bol.
Mede mogelijk gemaakt door International Whisky Festival. Nix 18.

POPULAIR NIEUWS