Zoek je Wolfburn whisky? Dan is er nu Halloween korting

Nieuws
maandag, 30 oktober 2023 om 11:00
halloween
Ben je op zoek naar een Halloween deal? De distilleerderij uit Thurso, Wolfburn, heeft nu Halloween korting. Wij vertellen je wat de mogelijkheden zijn.
De een vindt het griezelen met Halloween, de ander geniet er simpelweg van. Hoe dan ook is het vaak een reden voor bedrijven om er marketingtechnisch gebruik van te maken en dat kan weer handig zijn voor de consument.

De consument mag de aanbieding kiezen

Bij Wolfburn kun je nu gebruik maken van een aanbieding of eigenlijk zijn het er twee. De consument mag namelijk kiezen:
  • Of je kunt 10 procent korting krijgen op whisky’s door gebruik te maken van een code
  • Of je kunt twee gratis glencairn glazen krijgen
De eventuele korting wordt gegeven op vier flessen:
  • Aurora
  • Morven
  • Langskip
  • 10-jarige Wolfburn
Als je één of meerdere van deze whisky’s bestelt, dien je bij het uitchecken de code TREAT in te vullen. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 oktober, daarna is Halloween immers afgelopen. Wil je de korting niet, dan vul je code uiteraard niet in en krijg je twee gratis glazen. Deze actie is overigens geldig op elke aankoop van Northland.

Wolfburn recensies

Wij namen eerder de 10 Years en Langskip onder de loep in onze recensies. De laatste review die we onder de loep namen is de Wolfburn Small Batch No. 458. Daarin schreven wij onder meer het volgende: ‘Als je eenmaal een slok neemt van de dram komt het moutachtige karakter als eerste naar voren. De whisky gedraagt zich niet zoals je verwacht van een gemiddelde dram uit een sherryvat. Tannines van het hout laten een romig laagje op je tong achter en zorgen er tegelijkertijd dat je een wat droge mond krijgt. Na even op de tong gaat deze Wolfburn wat prikkelen en komt er een vleugje as voorbij, dat richting de afdronk wat sterker naar voren komt.’
Wolfburn whisky kun je ook in Nederland bestellen, zoals bijvoorbeeld hier. Maar dan krijg je dus niet iets gratis voor Halloween.
Heb jij weleens een Wolfburn whisky gedronken?
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS