Dit is de winnaar van het Balblair speldje dat je kon winnen

Rubrieken
maandag, 18 maart 2024 om 12:00
balblair pin
Het regent regelmatig leuke whisky gerelateerde prijzen op Whisky Monkeys. Zo maakten jullie afgelopen periode kans op het winnen van een Balblair speldje. Vandaag maken we de winnaar bekend.
Het is helaas in Nederland verboden om alcohol weg te geven, dus soms moeten we een beetje out of the box denken of creatief zijn om toch iets leuks voor jullie te verzinnen. Balblair is natuurlijk een bekende én lekkere whisky en sommigen vinden het leuk om whisky speldjes te verzamelen. Dus één en één is twee dachten we.
Op het beeldje staat een Clach Biorach afgebeeld. Dat is een staande steen bij Balblair die er al was toen de Picten in het gebied woonden honderden jaren terug. Leuk, toch?
Het enige wat jullie moesten doen om kans te maken op dat speldje was reageren op de prijsvraag en nog ergens anders op de website. Bedankt iedereen die dit heeft gedaan.

Wie heeft de prijsvraag gewonnen?

Toch kan er maar één de winnaar zijn. En dat ben jij: roowee. Van harte gefeliciteerd. Als je ons je adres gegevens kunt laten weten via [email protected]. Dan zorgen wij ervoor dat je prijs binnenkort wordt opgestuurd. Houd graag een termijn aan van twee weken.
Binnenkort zullen we een nieuwe prijs live zetten op onze prijsvraagpagina. Dan meteen een vraag aan jullie: wat vinden jullie nu precies leuk om te winnen? Zijn dit tickets voor een (specifiek) festival? Is dat een rondleiding? Is dat een whiskyboek of speciale merchandise van een distilleerderij? Of nog iets geheel anders?
Deel vooral je gedachten met ons in de reacties hieronder. Dan kunnen wij kijken of we iets voor elkaar kunnen krijgen.
Meer weten over Balblair whisky? Lees dan ook ons sfeerverslag van vorig jaar toen er een tof diner plaatsvond.
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS