Deze toeristische whiskey attractie is eindelijk weer open

Nieuws
door Monkey
maandag, 18 maart 2024 om 8:00
midleton
Het heeft vijf maanden geduurd voordat alles weer spic en span was, maar de Midleton Distillery Experience is helemaal opgeknapt. De deuren van de bezoekerservaring in Cork zijn afgelopen week opnieuw geopend voor het publiek en iedereen is welkom.
Afgelopen vrijdag kwam het nieuws dat de Midleton Distillery Experience heropend is. De gezamenlijke toeristische attractie van onder andere Jameson Irish Whiskey, Redbreast Midleton Very Rare, Powers en Knappogue Castle is afgelopen jaar officieel geopend, maar moest al snel de deuren weer sluiten.
Nog geen twee weken na de opening raasde storm Babet over de stad en daarmee over de Midleton Distillery Experience. Binnen een dag viel er voor meer dan een maand aan regen. Het gevolg was dat er overal in de stad overstromingen waren, ook in de gebouwen van de whiskey attractie. De deuren gingen dicht en er moest flink gerenoveerd worden.

Wat biedt de Midleton Distillery Experience als whiskey attractie?

Greg Hughes, Irish Distillers Brand Homes and Education Director, is erg blij dat de werkzaamheden erop zitten. Hij noemt de heropening een grote dag voor het team in Midleton.
‘Midleton Distillery is het hart en de ziel van Ierse whiskey, en onze vernieuwde bezoekerservaring zal de reeds uitstekende reputatie op het internationale toneel alleen maar versterken en een toeristische attractie van wereldklasse opleveren.’
De distilleerderijervaring in Cork geeft whiskeyliefhebbers de kans om, naast een stukje geschiedenis over Ierse whiskey, rondleidingen en whiskeyproeverijen, deel te nemen aan enkele masterclasses. Zo is er een cocktailmasterclass van Irish Whiskey Academy, en een Discoverer Adacedemy masterclass. Deze laatste duurt een hele dag en neemt je mee in het productieproces van whiskey, samen met een tour, een premium whiskey tasting en een cadeau.
Via de website van de Midleton Distillery Experience vind je alle mogelijkheden voor rondleidingen en ervaringen terug.
Foto: Irish Distillers/ Midleton Distillery Experience

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties