Nederland - Turkije: voetbalvoorspellingen en mooie whisky tips op een rij

Rubrieken
zaterdag, 06 juli 2024 om 8:00
stadion nl tur whisky
Er vallen steeds meer landen af tijdens het EK. Ronaldo kon het gisteravond niet waarmaken, Frankrijk is door. Maar wat gebeurt er vanavond als Nederland tegen Turkije speelt? En bestaan er eigenlijke Turkse whisky's? We vragen wat tips en voorspellingen aan onze Monkeys.
Siliconen Ice Cube - Siliconen Ijsklontjes - Voetbal - Ijsblokjesvorm met Deksel - 5,5 cm Grote Ijsballen - Whiskey Ice Cube Ballen - Koffie - Cocktail - BPA Free - Blauw - vaderdag cadeau -uefa euro 2024 Image
Siliconen Ice Cube - Siliconen Ijsklontjes - Voetbal - Ijsblokjesvorm met Deksel - 5,5 cm Grote Ijsballen - Whiskey Ice Cube Ballen - Koffie - Cocktail - BPA Free - Blauw - vaderdag cadeau -uefa euro 2024
EUR16.95
Op voorraad
Koop op bol.

Daan

Er bestaan Turkse whisky's, maar als ik de reviews lees zijn dat geen toppers. Dan ga ik liever voor een Wild Turkey. Er zit wat 'Turks' in deze naam en dat is een stuk beter te drinken. Mijn voorspelling? Een dikke overwinning voor Nederland met 3-0!

Hessel

Van Turkse whisky heb ik nog nooit gehoord. Ondanks dat het distilleren overgenomen is uit de Arabische wereld, verwacht ik dat er in Islamitische landen weinig whisky gestookt zal worden. Wat betreft de uitslag: 1-0 voor Nederland en een hoop getoeter.

Jan-Marc

Turkije wint met 2-0 en ik ken echt geen enkele Turkse Whisky… Dan maar een glaasje Wolfburn Langskip. Glijdt heerlijk naar binnen.

Siniša

Volgens het artikel "Wat is een goede Europese whisky om te scoren? De EK landen in het zonnetje gezet" speelt zaterdag Tekel Ankara Turkish Malt Whisky tegen Millstone Peated Pedro Ximénez Sherry Cask Whisky. Afgezien dat op whiskygebied Nederland met gemak wint van Turkije is het met voetballen niet zo makkelijk. Het wordt een moeilijke wedstrijd voor Oranje, maar ze gaan wel winnen. Ik denk een 2:1 na verlengingen.   

Ilse

Ik denk dat het een spannende wedstrijd wordt met twee teams die allebei tot het uiterste zullen gaan. Dus zal het 0-0 zijn tot de verlenging en daarna knalt Oranje er twee in. Het wordt dus 2-0. Met Turkse whisky ben ik niet bekend, dus wordt het een fijne Nederlandse Millstone PX Peated.
Lees hier wat we nog meer geschreven hebben over het EK 2024.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties