Tip voor een uniek cadeau: koop gepersonaliseerde whisky stenen

Tip voor een uniek cadeau: koop gepersonaliseerde whisky stenen

Ken je iemand die whisky drinkt mét whisky stenen – dat is lang niet iedereen – dan is dit wellicht heel leuk als uniek cadeau: gepersonaliseerde whisky stenen.

We kwamen het tegen tijdens een rondje internet, gepersonaliseerde whisky stenen. Het zijn stenen waarop je een belangrijke datum kan laten zetten of letters. In dit geval zou het makkelijk zijn: Rox. Grapje uiteraard. Maar alle gekheid op een stokje: je kan kiezen voor maximaal drie letters.

De gepersonaliseerde whisky stenen zijn 2,54 centimeter bij 2,54 bij 2,54 en gemaakt van basalt. Dit is een natuurlijk veelvoorkomend vulkanisch gesteente. Voor 28 euro koop je een set die bestaat uit negen stenen.

Hoe gebruik je whisky stenen?

Op bol staat verder hoe de whisky stenen gebruikt worden:

  • Voor het eerste gebruik wassen met water en zeep 
  • Zet ze 2 uur of langer in de vriezer 
  • Voeg de stenen toe aan een drankje dat reeds koud is 
  • De stenen houden de drank koud en verwateren niet 
  • Geniet van de koele, pure en onverdunde smaak van je favoriete drankje 
  • Spoel ze na gebruik af en bewaar de stenen in de vriezer voor je volgende drankje

Stiekem leuk om te hebben

Het is dus een ideale manier om je whisky koud te houden zonder dat er water bij komt door gesmolten ijsblokjes. Zelfs als je niet van de whisky stenen bent, is het stiekem wel leuk om zo’n setje in huis te hebben, zeker als ze gepersonaliseerd zijn of niet dan?

Ze worden overigens geleverd in een fluwelen zakje zodat ze netjes bewaard kunnen blijven.

Geregeld posten wij diverse interviews, reviews, best of-artikelen, nieuwtjes, cadeau tips en andere leuke content. Ook maak je geregeld kans op toffe prijzen. Dus houd ons in de gaten. Momenteel loopt er een gave prijsvraag in samenwerking met Monk Whisky. Doe mee!

Lees meer over:
cadeautip

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties