Vraag Maar Raak: Welke whisky drink jij op Koningsdag?

Rubrieken
vrijdag, 26 april 2024 om 15:00
glenmorangie infinita
Morgen is het tijd voor Koningsdag. Een goed moment om het glas te heffen op onze Willem? Enfin, wij vroegen de Monkeys in deze Vraag Maar Raak wat er precies op het whisky-programma staat vandaag?

Hessel

Er is geen speciale whisky die ik op Koningsdag drink. Deze dag draait wat mij betreft om samen leuke dingen doen en plezier maken. GlenmORANGie zou wat naam betreft wel bij deze dag passen.

Jan-Marc

Ik weet vaak ‘s ochtend nog niet wat ik ‘s avonds ga drinken. Dus over Koningsdag durf ik nog niet zoveel te roepen. De laatste tijd drink ik regelmatig iets lekkers uit Amerika, dus de kans is groot dat het een bourbon of een rye gaat worden.

Daan

Dat wordt natuurlijk een Glenmorangie Nectar D'or. Oranje en goud ineen en bovendien nog erg lekker ook.

Ilse

Daar denk ik zo ver van tevoren niet over na. Het is verleidelijk om van de whiskymerken Jameson en Grants hun ‘orange’ uitgave uit te proberen. Het hoge gehalte sinaasappels maakt de dag zeker oranje. Maar ook op koningsdag doe ik geen concessies. Het gaat een echte whisky worden!

Siniša

Nooit echt bij stilgestaan welke whisky ik op Koningsdag ga drinken, maar nu we het toch over hebben, misschien leuk om een glas Kingsbarns Doocot in te schenken.

Rox

Ik heb geen idee en weet überhaupt niet of ik ga drinken. Als student was het natuurlijk een periode van feest, waar alcohol bij hoorde, wat eigenlijk best raar is als er achterover nadenk. De kans is groot dat ik nu helemaal niets ga drinken. Ik vind Koningsdag ook niet mega bijzonder, heb zelfs een keer nee gezegd tegen een lunch met Willem-Alexander (toen nog prins). Daar heb ik overigens wel spijt van, maar dat is weer een ander verhaal. Terug naar de vraag? Niets en anders een glas Glenmorangie.

POPULAIR NIEUWS