Whisky Madness: Allerlei soorten whisky telefoonhoesjes

Whisky Madness: Allerlei soorten whisky telefoonhoesjes

Het is zondag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Whisky Madness, al lijkt het bijna een Wist je dat? Deze week gaan we het hebben over allerlei soorten whisky telefoonhoesjes die er te koop zijn. Zeg eens eerlijk: Wist jij dat dit bestaat?

Als je houdt van whisky mag je dat best uitstralen. En dan hebben we het niet over met een fles alcohol op staat lopen. Nee, dan hebben we het over je telefoon in een leuk creatief jasje steken. Er zijn namelijk allerlei soorten whisky-hoesjes op de markt!

Meerdere opties op Zazzle

Zo verkoopt de website Zazzle allerlei telefoonhoesjes voor de iPhone en de keuze is reuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit hoesje waar whiskey opstaat met twee glazen en je dit hoesje kunt personaliseren met je eigen naam? Goedkoop is het niet, maar je hebt dan wel een hoesje met the water of life en je eigen naam. Best cool toch?

Maar ook deze zijn leuk op Zazzle:

Kijk hier voor een heel overzicht aan maffe whiskyhoesjes voor je telefoon

Liever Xiaomi?

Als je een liefhebber van het merk Xiaomi bent, heeft bol.com er een te koop met daarop de tekst: Retro Whiskey. Dit hoesje is een stuk voordeliger dan bij Zazzle.

Iets wat helemaal niet duur is, maar er best classy uitziet, is dit houten telefoonhoesje met kompasprint. Voor slechts een paar tientjes haal je deze in huis en dit is beschikbaar voor veel telefoontypes (al zijn een aantal ook niet meer beschikbaar).

Nog meer gave creaties voor whisky telefoonhoesjes

Ool Redbubble.com heeft een paar toffe creaties, zoals deze met de tekst Whiskey makes me happy you not so much. Bekijk zelf het volledige overzicht.

Heb jij al een whiskyhoesje in huis?

Lees meer over:
Whisky Madness

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties