Whisky Madness: Meer informatie over beleggen in whisky

Rubrieken
zondag, 24 december 2023 om 15:00
beleggen
Wil je beleggen of investeren in whisky? Dan is het wellicht handig om je wat te verdiepen in de materie. Daarom geven wij vandaag in onze Whisky Madness een tip om te lezen.
Er zijn verschillende soorten whiskyliefhebbers. Er zijn mensen die de drank willen opdrinken en er zijn mensen die er niet aan denken en (dure) flessen kopen als belegging. Al is niets zo zwart wit in het leven. Want er zijn ook mensen die beide doen: drinken én flessen bewaren.
Hoe de spreekwoordelijke vork ook in de steel zit, aan dit boek ga jij misschien wat hebben als je meer wilt weten. En er is natuurlijk ook meer dan genoeg te vinden op het internet.

Whisky Cask Investment: Building Wealth Through Whisky

Journalist Fiona Rintoul is gevestigd in Schotland en heeft het boek Whisky Cask Investment: Building Wealth Through Whisky geschreven. Dit boek is in oktober 2022 op de markt gekomen en dus nog niet heel oud. In 104 pagina’s informeert ze mensen die meer willen weten over investeren in whisky.
Het boek gaat hierbij specfiek in op het investeren in vaten, wat begint met bedragen vanaf zo’n 1500 euro. Rintoul legt de geschiedenis uit van investeren in vaten en vertelt hoe je tot de juiste keuze komt om een vat te kiezen.
Het boek is te koop bij bol.com en moet uit het buitenland komen. Houd rekening met zo’n drie tot vier weken levertijd.

Welke whiskyfles wordt wellicht geld waard?

Dit gaat om enkel beleggen in vaten. Wat als je wil investeren door een goede fles te kopen en die te bewaren? Er zijn diverse mensen die hier advies over geven, waaronder onze eigen redacteur Rob Broers. Zijn nieuwe website is onlangs gelanceerd, dus neem vooral een kijkje. Het is algemeen bekend dat Macallan whisky's vaak meer geld waard worden, zoals bijvoorbeeld de James Bond whisky's.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS