Whisky Madness: Van Barbie whiskyglazen tot Barbie whisky’s

Whisky Madness: Van Barbie whiskyglazen tot Barbie whisky’s

Het is zondag en dus is het weer tijd voor een Whisky Madness. Je hebt ongetwijfeld de Barbie gekte van de afgelopen tijd meegekregen. Er is een nieuwe Barbie film uit met een sterrencast. Maar wist je dat er ook genoeg te doen is rondom Barbie en whisky?

Barbie whiskeyglazen

Als je helemaal fan bent van Barbie en wel van een glas whisky houdt, dan is dit wel iets voor jou. Dragon Glassware heeft namelijk een speciale versie gemaakt van zijn diamantvormige whiskeyglazen, helemaal in het teken van Barbie. Het betreft een set van twee Tumbler- glazen.

De glazen zijn in de Barbie Dreamhouse colors en -stijl vormgegeven. Een van de glazen is van doorzichtig magenta gekleurd glas en de ander is metallic goud. Beide glazen hebben het Barbie logo op een van de hoeken staan, wat goed zichtbaar is als je het glas neerzet. Het glas staat namelijk standaard in een hoek van 50 graden.

Voor mensen die meer fan zijn van Ken dan van Barbie, of gewoon niet op roze en gouden glazen zitten te wachten, is er ook een andere variant beschikbaar: de Dragon Glassware x Barbie Ken whiskyglazen. Deze zijn doorzichtig met een grijze tint, staan netjes rechtop en hebben op de onderkant de naam van Barbies wederhelft staan.

Barbie-roze flessenkoeler

Barbie is onlosmakelijk verbonden met de kleur roze en dat merk je geregeld bij producten. Zo is er een Barbie-roze flessenkoeler te vinden, waar je bijvoorbeeld een fles wijn, champagne of een fles whisky in kunt zetten. Hoewel er op de koeler geen Barbie logo of iets dergelijks te vinden is, doet het je meteen denken aan de bekende pop die onlangs een eigen film gekregen heeft.

De flessenkoeler van Coolenator is gemaakt van aluminium en heeft een uitneembaar vrieselement. Dit kun je in de vriezer stoppen en vervolgens in de flessenkoeler doen om zo je fles drank tot wel zes uur lang koud te houden. Hij is geschikt voor flessen met een diameter tot 10 centimeter, dus de meeste flessen kunnen erin.

Whisky voor Barbie

Als het aankomt op Barbie accessoires, dan is er ontzettend veel te koop. Alleen whisky in Barbie formaat is niet zo makkelijk te vinden. Gelukkig is er altijd nog zoiets als een liefhebber die creatief, handig en whiskyliefhebber is. Je kan namelijk allerlei miniatuurflesjes kopen in een formaat wat precies bij Barbie en Ken past.

Zo kun je op Etsy een klein flesje Chivas Regal 12 kopen met twee glaasjes erbij. Ook andere whisk(e)ymerken, zoals Johnnie Walker Red Label en Bushmills komen voorbij op de website.

Wist je trouwens dat Whisky Monkeys een half jaar bestaat? Dat vieren we met een hele hoop prijsvragen. Lees hier wat er allemaal te winnen valt.

Lees meer over:
Whisky Madness

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties